Ana Sayfa GÜNDEM 11 Ağustos 2022 342 Görüntüleme

WHATSAPP’A YENİ GELECEK ÖZELLİKLER BÜYÜK TEPKİ GÖRDÜ

Whatsapp 3 yeni özelliği duyurdu.  Dünyada milyonlarca kişinin kullandığı Whatsapp çok sayıda kişiyi ilgilendiren değişim kararları aldığını açıkladı. Yeni özelliklerin en kısa sürede devreye gireceği belirtilirken, WhatsApp ürün müdürü Ami Vora “WhatsApp’ta, insanların yazdıkları mesajlar üzerinde daha fazla kontrol ve mahremiyete sahip olmalarını sağlayan özellikler oluşturmaya odaklanıyoruz. WhatsApp’ta, insanların yazdıkları mesajlar üzerinde daha fazla kontrol ve mahremiyete sahip olmalarını sağlayan özellikler oluşturmaya odaklanıyoruz. Yıllar içinde, konuşmalarını güvende tutmaya yardımcı olmak için birbirine bağlı koruma katmanları ekledik ve yeni özellikler, mesajları gizli tutma taahhüdümüzü yerine getirmeye devam etmemizin bir yolu.” ifadelerine yer verdi.

WhatsApp ürün müdürü Ami Vora’nın  açıklamaları kısa sürede sosyal platformlarda ülke gündeminde yer altı. Yapılan açıklamalar sonrası milyonların kullanıcısı olduğu Whatsapp’a hangi özelliklerin geleceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

MİLYONLARIN KULLANDIĞI WHATSAPP’TA NELER DEĞİŞECEK?

Özelliğin, şifreli mesajlaşma platformunun gizliliği artırmak için aldığı bir dizi önlemin bir parçası olduğu belirtiliyor. Şirket tarafından duyurulan başka bir araç da kullanıcıların çevrimiçi olduklarını gizlemelerini sağlayacak.

  • Açıklanan yeni özelliklere göre, kullanıcılar artık WhatsApp gruplarından sessizce çıkabilecek.
  • Çevrimiçi durumlarının kimler tarafından görüntülenebileceğini kontrol edebilecek.
  • “Bir kez görüntüle” özelliğiyle gönderilen fotoğraf ve videolardan ekran görüntüsü alınmasını engelleyebilecek.

 

.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com