Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Ağustos 2022 278 Görüntüleme

TÜRK OCAKLARI SİVRİCE KAYMAKAMİNA VEDA PROGRAMI DÜZENLEDİ.

Türk Ocakları Elazığ Şubesi görev yeri değişen Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural için bir veda organizasyonu düzenledi. Düzenlenen organizasyona evsahiplipi yapan Türk Ocakları Elazığ Şube başkanı Vahit Dabak, Sivrice’deki görev süresince başarılı bir devlet adamı olarak mücadelesinden dolayı Kaymakam Vural’ı tebrik ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.Dabak:

”İlimize geldiği günden itibaren gerek Depremin gerekse salgının getirdiği olumsuzluklara rağmen dirayetli bir duruş ve üstün gayretlerle mücadele veren değerli kaymakamımız Yunus Emre VURAL’ı beyefendiye ilimizde ve ilçemizde aynı zamanda Türk Ocakları Elazığ şubemizin faaliyetlerinde gösterdiği katkı için teşekkür ederiz. Tam bir devlet adamı anlayışı içerisinde hizmet eden değerli Kaymakamımız Çorum ili İskilip ilçesinde mücadelesine aynı kararlılıkla devam edeceğinden Allah izniyle girdiği mücadelelerde muvaffak olacağından şüphesiz ve eminiz yolun ve bahtın açık olsun selam ve saygılarımla.”

Kaymakam Yunus Emre VURAL yaptığı açıklamada Sivricede görev yaptığı süre içerisinde Elazığ insanını daha yakından tanıma imkanı bulduğunu hemşehrilerimizle bir aile gibi hissettiğini bu çerçevede hareket ettiklerini belirtti. Unutulmayacak anılar ve tecrübelerle ayrıldığını belirten Kaymakam VURAL hemşehrilerimize Selâm ve dualarını iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com