Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 31 Ağustos 2022 250 Görüntüleme

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ’NDEN COŞKULU ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Atatürkçü Düşünce Derneği Elazığ Şubesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Temsilcileri ve vatandaşları katıldığı anma programında,30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtına Karanfil koyan dernek üyeleri daha sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Derneğin Elazığ İl Temsilcisi Yaşar Karabulut Büyük Zaferin Cumhuriyet ve bağımsızlık için önemine değinen bir konuşma yaptı. Konuşmasında :

”Emperyalist zihniyetin bugün için planlarında bir değişiklik yoktur. 100 yıl önce bugün, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer neticesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ve gerektiğinde aynı zaferleri yaratmaya, Cumhuriyetin kazanımlarına karşı çıkanlara dur demeye, vatanın bekası için, devrimleri koruma azim ve kararlılığımız artarak devam etmektedir. Yaşadığımız bu cennet vatanı bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan için canını ve kanını veren şehit, gazi ve Kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com