Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR 4 Eylül 2022 795 Görüntüleme

BORDO BEYAZLI TAKIM SEZONA KENDİ SAHASINDA BAŞLADI

TFF 3. Lig 1. Grup ilk hafta maçında Elazığspor, sahasında karşılaştığı 1954 Kelkit Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı. Doğukent Hıdır Bilek stadından gerçekleşen maça futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

TFF 3. Lig 1. Grup’un 1. Haftası’nda Entegre Solar Elazığspor, 1954 Kelkit Belediyespor’u konuk etti. Doğukent Stadı’nda oynanan maç tüm futbolseverler tarafından yoğun ilgi ile karşılanırken Elazığ’ın önde gelen birçok isim maçı tribünlerden izledi. Kastamonu Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Emre Kaan Çalışkan’ın da hakemlik yaptığı maçı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen tribünlerden izledi.

Büyük heyecan ve yoğun katılımla gerçekleşen maç berabere sonuçlandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com