Ana Sayfa GÜNDEM 7 Eylül 2022 625 Görüntüleme

EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ DELEGE TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Yapılan toplantıda  Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi tekrar aday olacağını açıkladı.
Toplantıya, Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi üyeleri katıldı. Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, sürekli sahada olduklarını belirleterek eğitim bir senin bölünmeden devam edebilmesi için tekrardan başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Bahşi: “Başkanlık yaptığımız 2 dönem boyunca bizlere destek olan siz değerli arkadaşlarımızın teveccühü ve beklentisi ile alanda bir tarama yaptıktan sonra hep birlikte çıktığımız bu yolda devam edelim kararının çıkması üzerine 3. Dönem de bu görevi yürütmek üzere sizlerle beraber çıktığımız bu yolda yine sizlerle beraber burada bunun besmelesini çekerek yola çıkacağız tekrardan.” İfadelerini kullandı.
Başkan Bahşi, Meslek kanunu ve promosyon ödeneği konusu ile ilgili bir eylem planı başlatacaklarını söyleyerek: “Genel merkez düzeyinde dosyalarla konuyu ilettik. Birincisi meslek kanunu diğeri de promosyon konusu. Meslek kanunu noktasında beklentilerimizi karşılayan bir kanun çıkmadı. Bununla ilgili bir eylem süreci başlatacağız. Bir değişiklik olmazsa şuanda bizim genel merkezimize ilettik öyle yada böyle her gün binlerce tweet atılıyorsa öğretmenler bu konuda mutsuzsa bu konuyu yeniden gündeme alın. Bu sınav konusu öğretmenlerin motivasyonunu bozdu bunu bir dinleyin öğretmenleri rahatsız eden bir konu. Şuan geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımız ile görüşme yapıldı.” dedi.

Toplantı, delege tanıtımı ile devam etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com