Ana Sayfa Uncategorized 15 Eylül 2022 258 Görüntüleme

UKRAYNA’DAN GELEN AHISKA TÜRK’Ü ŞİFAYI ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİNDE BULDU

 

       Ukrayna’dan ülkemize gelen Ahıska Türk’ü hastamız, desteksiz yürüyememe, boyun ağrıları şikayetleri ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Beyin Cerrahi kliniğine müracaat etti. Hastanemizde ayrıntılı muayene ve tetkikleri yapılan hastamızın boynundaki tümörün şikayetlerinin sebebi olduğu saptandı. beyin ve sinir Cerrahisi Kliniğimizde başarıyla ameliyatı yapılan hastamız sağlığına kavuştu.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Fatih DEMİR, “Hastamız bize Ukrayna’dan başvurdu. Boynundaki tümörün etkisiyle omurgada kırık ve açılanma gelişen hastamız ayakta durmakta güçlük çekiyor ve desteksiz yürüyemiyordu. Yaptığımız detaylı muayene ve tetkiklerle boynundaki tümörün hastadaki şikayetlere sebep olduğunu saptadık. Hastamızı ameliyat ederek baş ile boyun omurlarını sabitledik ve omuriliğe bası yapan tümörünü çıkardık. Başvurduğunda ayakta durmakta güçlük çeken ve desteksiz yürüyemeyen hastamızı yürüyerek taburcu ettik. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan hocalarımız başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hastamıza ve tüm hastalara şifalar dileriz.” dedi.

Ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com