Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 17 Eylül 2022 315 Görüntüleme

VATANDAŞ CEBİNDEKİ 5 LİRAYI BABACAN’A UZATARAK: ALIN BUNU AK PARTİ’YE VERİN

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Elazığ’da esnaf ve vatandaş ziyaretleri esnasında Elazığlı bir gençle sohbet etti. Babacan’a korktuğunu ve özgür bir ülkede yaşamk istediğini söyleyen genç şunları söyledi: ’’Biz gençler olarak özgürce kendimizi ifade edebileceğimiz bir ülke istiyoruz.Şimdi ben burada medyanın karşısında konuşuyorum, ama bir yandan da korkuyorum. Çünkü ben buradan çıktığım zaman polis arkadaşlar;’’ Sen AK Parti’nin AK Parti’yi nasıl kötülersin’ diye beni alacaklar o haldeyiz. Her şey torpil olmuş.Her şey torpil olmuş.’’dedi.

Daha sonra kalabalık nedeni ile bir miting konuşması yapan Babacan enflasyon farkı nedeni ile sosyal konutların ödemelerinde ileriki dönemde ciddi farklar ortaya çıkacağını ifade etti.

Babacan’ın konuşması sırasında Elazığlı bir vatandaş cebinden 5 lira çıkartarak:’’ ihtiyacı varsa AK Parti’ye bunu vereyim’’ dedi.

Ali  Babacan da ‘onlar swap alıyorlar’ dedi. Vatandaş sözlerine şöyle devam etti: ‘’Açlık sınırı 7 bin 500 Asgari ücret ne kadar 5500 bunu da Kendisine iade ediyorum 1 kilo domates alamayanlar utansın başkanım.

Babacan konuşmasına şöyle devam etti: Enflasyon bu ülkede en az %200’e çıkm.ış Sen asgari ücretli-inin maaşını, emeklinin maaşınıne kadar artırdın. TÜİK’e enflasyonu ne  açıklatırsanız açıklatın.TÜİK enflasyonu ne açıklarsa açıklasın. Yapmayın.Bu millet inanmaz. İlk 130 milyar dolar fark ettiğimizde uyardık yapmayın dedik. Bu para Kara gün için dedik. Dinlemediler .Mirasyedi gibi her şeyi mahvettiler Türkiye’yi borca batırdılar. Yazıktır. Alışkanlık oldu ,aynı madde bağımlılığı gibi,  gizli saklı iş yapmaya alıştılar. Ama inşallah çok çabuk bir şekilde düzelteceğiz.’’ Dedi.

Daha önceki sosyal konutlardan hak sahibi olmasına rağmen herhangi bir şekilde faydalanamadığını söyleyen bir vatandaş Babacan’a şunları söyledi :’’ Sayın başkanım, bak burada deprem oldu.Üç buçuk senedir bir sosyal konut yapılacak. Üç buçuk senedir, biz hala hak sahibiyim dükkanımı alamamışım.’’DEDİ.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com