Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Eylül 2022 370 Görüntüleme

DURAN: ŞAHSİ BİR İRADE GÖSTERMEYİP AFİŞİN ALTINA İMZA ATMAKTAN KORKAN AK PARTİ İL BAŞKANI’NIN TUTUMUNU ELAZIĞ HALKININ TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti öncesi bilboardlarda CHP ye yönelik afişlerin olması ve CHP İl Teşkilatı’nın Kemal Kılıçdarığlu için astığı hoş geldiniz afişlerinin Elazığ Belediye görevlilerince indirilmesi tepkilere yol açtı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran bu art niyetli girişimin ardında Ak Parti Elazığ İl Başkanının olduğunu söyleyerek kınadı.

Kılıçdaroğlu’nun ziyareti öncesi bilboardlarda asılan resimlerin ve ‘hoşgeldiniz’ yazılı pankartın indirilmesinin provokatif amaçla AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın indirttiğini iddia eden Duran yapılan işin siyasi nezaketten uzakolduğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

‘’Bilindiği üzere genel başkanımız Sayın  Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu temel atma törenine katılmak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin haftalık kurup toplantısını da gerçekleştirmek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bu akşam ilimize gelecekler. Ancak sabah saatlerinde AK Partili İl Başkanı Elazığ’ın  muhtelif yerlerindeki billboardlarla astırdığı çarpıtılmış içeriklerle dolu afişlerle Elazığlı’ya yakışmayan,siyasi nezaketten uzak bir tutum sergilemiştir.  Bu durum, AK Parti’nin Elazığ’da bittiğinin açıkça göstergesidir.  Devamında AK Partili Elazığ Belediyesi  ‘Hoş geldiniz’ afişlerimizi belediye görevlilerine indirterek  bu nezaketsizliği ortak olmuştur.  Oysa bugün Malatya’da bulunan Sayın Genel Başkanımız Malatya Belediyesinden ve Malatya il başkanlığından böyle bir tutum veya böyle bir davranış görmemiştir.  Şahsi bir irade göstermekten bile aciz olan, aslında afişin altına imza atmaktan bile korkan AK Parti il başkanının bu tutum ve davranışını Aziz Elazığ halkını takdirine bırakıyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com