Ana Sayfa Uncategorized 21 Eylül 2022 256 Görüntüleme

KILIÇDAROĞLU’NUN ZİYARETİNE ÖN SEÇİM TALEBİ DAMGA VURDU

Vatandaşlar, Elazığ’da bir dizi temaslarda bulunan ve partisinin grup toplantısını ilimizde yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, ön seçim yapmasını istediler.

Elazığ programı kapsamında öncelikle; İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak okulun temel atma programına katılan Kılıçdaroğlu, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde yapılan grup toplantısının ardından Birinci Harput Caddesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi. Kılıçdaroğlu’nun, Elazığ programı kapsamında Birinci Harput Caddesi’ndeki esnafları ziyaret edeceği program, bir anda miting haline geldi. Alanda toplanan vatandaşların, Kılıçdaroğlu’ndan tek talebi ise ön seçim oldu.
” Ön Seçim Olsun Halkın Vekili Seçilsin”
Birinci Harput Caddesi’nde toplanan vatandaşlar, “Ön seçim olsun. Halkın vekili seçilsin” pankartı ile CHP liderinden Elazığ’da ön seçim yapmasını istediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com