Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SPOR, Uncategorized 23 Eylül 2022 2342 Görüntüleme

Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Sporcusuna Milli Takım’dan Davet

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Spor Kulübü başarılı çalışmaları ve tamamının şehrimizin yetiştirdiği sporcular olmak üzere geldikleri seviye ve başarılarına yenilerini ekliyorlar. Hentbol branşında başarılı çalışmaları ve performansı neticesinde Muhammed Çimen, Milli Takım kampına davet edildi. Yine aynı takımda yer alam Yunus Altuner beğenilen performansından dolayı 1. Lig’de mücadele Yozgat Bozok Belediyespor Hentbol takımına transfer oldu. Gençlik ve Spor Kulübü hem Milli Takıma sporcu yetiştirerek hem de şehrimizin yetiştirdiği sporcuların göze çarpan performansları ve kabiliyetlerinden dolayı Lig’de mücadele eden takımların dikkatini çekiyor. Milli Takım kampına davet edilen Gençlik ve Spor Kulübü Sağ Kanat oyuncusu Muhammed Çimen Hentbol sporcusu 02-08 Ekim tarihleri arasında Ankara ilinde düzenlenecek olan 21 kişiden oluşan aday listede yer alarak U16 Hentbol Milli Takım Aday Kampına davet edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; öncelikle Engin Doğan ve Emrullah Şahin Hocalarımızı emek ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. Tesislerimizde yetişmiş belirli bir düzeye erişmiş sporcularımızın Milli Takım davet almaları, seçilmeleri bizleri fazlasıyla gururlandırıyor. Hentbol sporcumuz da emeklerinin karşılığını alarak davet aldı, temennim Milli Takımda daha çok sporcumuz görmek. Yunus Altuner sporcumuzu da Yozgat iline 1. Lige gönderiyoruz, hem sevinçliyiz hem hüzünlüyüz takımımızın oyun kurucusu iyi bir sporcu ancak dikkat çeken sporcularımızdan sadece biri, Yozgat Bozok Belediyespor da forma giyecek yeni sezonda. Bir kez daha Muhammed ve Yunus kardeşimizi yürekten kutluyorum, Yolları açık olsun inşallah. Maddi ve manevi bütün imkanlarımızla tesislerimizle gayretimiz daha rantabl bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri ve emeklerinin karşılığını almalarıdır. İfadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com