Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 25 Eylül 2022 263 Görüntüleme

HÜDA-PAR’DAN SALÇALI KÖFTE FESTİVALİ SANATÇILARINA TEPKİ

Elazığ’da 30 Eylül, 1 ve 2 Ekim tarihleri 4’üncüsü düzenlenecek olan Geleneksel Salçalı Köfte Festivali’nde yer alacak sanatçılar Hüda-Par Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı tarafından eleştirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı:’’ . Kurum ve kuruluşlarımız şehrin bu azizliğine zarar verecek etkinliklere prim vermemeli, aziz şehri eşcinsellik denen sapıklıktan muhafaza etmelidir. Köfteciler sokağı esnafımız başta olmak üzere Aziz şehrin insanları, bu lezzetlerimizin sapkın organizeler ile lekelenmesine müsaade etmemeli, tepkisini göstermelidir.’’ Dedi.

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali’ne sanatçı İrem Derici de sahne alacak.
HÜDA PAR İl Başkanı Yasın Kavaklı yaptığı yazılı açıklamada, Salçalı köfte festivaline sapkınlığı benimseyen ve destekleyen birinin tercih edilip davet edilmesi, Elazığ halkının manevi değerleriyle uyuşmamakta, kültürümüze ve inancımıza aykırılık teşkil etmektedir. Şehrin değerlerine aykırı olan bu tercih, köfteciler sokağı esnafına da saygısızlıktır.Elazığ halkı, inancına ve kültürel değerlerine bağlı bir halktır. Bu yönüyle Aziz bir millet olduğu herkes tarafından bilinmekte, şehrin adı El-Aziz olarak da isimlendirilmektedir. Kurum ve kuruluşlarımız şehrin bu azizliğine zarar verecek etkinliklere prim vermemeli, aziz şehri eşcinsellik denen sapıklıktan muhafaza etmelidir. Köfteciler sokağı esnafımız başta olmak üzere Aziz şehrin insanları, bu lezzetlerimizin sapkın organizeler ile lekelenmesine müsaade etmemeli, tepkisini göstermelidir. Festivallerin, kültürümüze uygun sanatçılar ve organizeler ile yapılması sağlanmalıdır.
Bu festivali organize eden yetkililer ve sponsorlar, eşcinselliği destekleyen sapıklar ile aynı duruş içerisinde olmadıklarının gayreti içerisine girmeli ve bu yanlış tercihten vazgeçmelidir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com