Ana Sayfa Uncategorized 26 Eylül 2022 199 Görüntüleme

GSB’DEN GENÇLERE…YENİ YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ

 

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yapılan hazırlıklar ve planlamalar doğrultusunda şehrimize üniversite öğrenimi görmek için gelen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklanan Yurt yerleştirme sonuçları ile birlikte hareketlilik başladı. GSB Elazığ Yurtlarını tercih eden ve açıklanan sonuçlara göre tamamı yerleştirilen öğrencilerin Online kayıt işlemleri tamamlanmış olup, fiziki kayıt için 19 Eylül tarihinden itibaren Yurtların kapılarını açmasıyla birlikte, gerek Velilerin gerekse öğrencilerin ulaşımıyla birlikte kayıtlar devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden zaman zaman yapılan açıklamalarda Yurt Kapasiteleri, inşaat çalışmaları ve yeni döneme hazırlık aşamasında bir çok çalışma gerçekleştirilmiş olup GSB Elazığ Yurtları yeni döneme hazır hale getiriliyor.

Hali hazırda yeni eğitim döneminde kapasite artırımı ile birlikte 10 Bin 60 olan Yurt kapasiteleri, yeni dönemde 9 bin 897 kişiye düşürülerek ihtiyaca binaen hazır da bekletilmektedir. Bu sene Elazığ iline yapılan 3 bin 48 başvurudan, 2 Bin 69 başvuru geçerli sayılıp tamamı yurtlara yerleştirilmiştir.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Yeni eğitim öğretim dönemi başladı, İl Müdürlüğü olarak Yurtlarımızda bir çok faaliyet gerçekleştirdik ve bunları Siz Değerli Basın mensuplarımızla paylaşmıştık. Yeni dönem başlıyor inşallah bu sene de tempoyu bozmadan devam edeceğiz, Gençlerimizin vakit geçirdiği her nokta çalışmalar yaptık, yemekhaneler, peyzaj alanları, Genç Ofisler, Etüt Odaları spor sahaları gibi yerler kazandırdık. Öğrencilerimiz memleketlerinden gelmeye başladı, Elazığ’a ayak bastıkları ilk noktadan itibaren bizleri görecekler. 17 Gençlik Çalışanımız bu noktalara dağılmış durumdalar ve karşılamaya başladılar, Yurtlarımız da da Personellerimiz ile birlikte karşılaşama noktaları noktaları oluşturduk, inşallah sorunsuz sıkıntısız bir şekilde gerçekleştireceğiz. Yeni Eğitim yılının gençlerimize hayırlı olmasını diliyor, yeni yuvanıza hoş geldiniz diyoruz, ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com