Ana Sayfa GÜNDEM 28 Eylül 2022 316 Görüntüleme

BAŞKAN EVSEN “FEDERASYON BAŞKANINA SESLENİYORUZ! ESNAFIN SORUNUYLA İLGİLENEN BİZ RANTI KAZANAN SİZ”

Sürekli sahalarda olarak esnafın birçok sorun ve sıkıntısını çözüme kavuşturan  Elazığ Kahveciler Ve Kıraathaneciler Başkanı Ferhat Evsen, esnafında desteği ile odanın borcunun büyük bir kısmının ödendiğini açıkladı.

Başkan  Evsen, Federasyon Başkanlarının sadece seçim sürecinde oda başkanlarını aradığını bu süreç dışında esnafların herhangi bir sorunuyla ilgilenilmediğini dile getirdi. Ankara’da ki Federasyon Başkanları’nın saltanat sürdüğünü ifade eden Başkan Evsen, “İnanın onların odalarla, esnaflarla ilgili bir düşünceleri, fikirleri herhangi bir şeyleri yok.” ifadelerinde bulundu.

Harputtimes’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Evsen;

Elazığ esnafının sorunlarından biride Ankara’da saltanat süren Federasyon Başkanımız yarın Türkiye’de ki tüm federasyonların TES seçimleri yapılacak onların saltanatı inanın onların odalarla, esnaflarla ilgili bir düşünceleri, fikirleri herhangi bir şeyleri yok bizler seçildikten sonra onların seçimi vardı. 4 senelik saltanat için bizlere oy için geldiler kapımıza o günden beri yoklar 3 gündür tekrar bizlerin peşindeler ilimizde ki arkadaşlarınızı arayın da bizim saltanatımız kaybolmasın, yeni bir yönetime girip yeni bir rahatlık kapısı bulalım.

FEDERASYON BAŞKANINA SESLENİYORUZ!

Federasyon Başkanımıza sesleniyoruz! Sizlere olan borcumuzu ödedik çoğu kısmı bitti. Bir seferde bu memleketin esnafının, odanın dertleriyle ciddi şekilde ilgilenin Türkiye’de bu kadar oda var hepsi gelip sizlerle oy kullandı oy versin vermesin hepsinden Allah Razı olsun günlerini  günlerini sizler için harcadılar sizde hayatınızda 5  dakikanızı onlar için ayırın yazıktır bu oda başkanlarına.

Esnafla ilgili sorunlarda muhattap olan bizleriz burdan gelen maddi rantı kazananlarda sizlersiniz. Oda kayıtlarında en başta paralar sizlere geliyor vatandaş, esnaf bilmiyor bunları, esnafın ödediği paraların çoğu size geliyor en azından insani olarak karşılığını yapmıyorsanız bile maddi olarak size yatan paraların hakkını verin.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com