Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 30 Eylül 2022 361 Görüntüleme

ALİ ŞEKERDAĞ ETSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Kasım ayında yapılacak olan  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri öncesi , ETSO eski Başkanlarından Ali Şekerdağ yapılacak olan seçimlerde Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Daha önce üst üste iki dönem başkan olan ve  sosyal medyada 12 bin kullanıcının oyu ile 2 kez Yılın Oda Başkanı seçilen Şekerdağ;adaylık konusunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer versi:

“ İlimizin sosyal kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişiminde çok önemli bir yeri olan ve içinden geçtiğimiz süreçte çok daha önem kazanmış olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni dönem Yönetimini oluşturmak için İlimizin saygın iş insanları ile birlikte 05 Ekim 2022 tarihinde düzenleyeceğimiz Basın Toplantısıyla Allah’ın izniyle kaldığımız yerden değer üretme ve daha ileriye taşıma mücadelemizi kesintiye uğratmadan devam ettireceğiz. İş dünyamıza ve ilimize hayırlı olsun. Saygılarımla.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com