Ana Sayfa GÜNDEM 30 Eylül 2022 372 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI AKBULUT’UN SEÇİM ÖNCESİ ÜYELERLE BİR ARAYA GELDİĞİ TOPLANTI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Adem Akbulut, düzenlediği tanıtım toplantısı ile Başkan seçildiği taktirde hayata gerçekleştireceği projelerini anlattı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda üye yer aldı.

Genç ve tecrübeli ekibi ile modern ve üreten bir Ticaret Borsası hedefleyen Başkan Adayı Akbulut;
“Yarın ilimiz için çok önemli kurumlardan biri olan Elazığ Ticaret Borsamızın seçimleri gerçekleşecektir. Öncelikle gerçekleşecek seçimin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizimde yoğun geçen çalışmalarımızın sonunda sürekli gidip çayını içip dertleştiğimiz ve bizleri motive eden çok kıymetli üyelerimiz için böyle bir lokasyonla bir araya gelmeyi istedik.

Değiştirmek zorundayız zor olan bize kolay olan bizden sonraki nesillere kalmalı Elazığ Ticaret Borsamız tarihi adımlar atmak zorundadır. Elazığ Ticaret Borsamızda köklü değişimler yapmak zorundayız yani işin özü çok çalışarak başarmak zorundayız. Böylesine önemli bir kurumun Elazığ ve bölgeye hizmetlerinde eksiklikler görmemiz üzerine şahsım ve yönetimim bu konuyu kendimize dert edinip yola çıktık. Bize destek verecek olan yada vermeyen tüm üyeleri kucaklayan ve tüm üyelerimizin dertlerine çare bulan hiçbir üyenin ötekileştirilmediği teknolojiyi sonuna kadar kullanacağımız model bir Ticaret Borsası için geliyoruz. Amacımız üyelerimiz ile birlikte tarım ve hayvancılığın kalkınmasını sürekli sürdüren bir Elazığ.

Şahsım ve ailem olarak hiçbir zaman Elazığ’dan kopmadık tüm yatırımlarımızı Elazığ’a yaptık tüm istihdamımız Elazığ’a ve tüm hayallerimizi Elazığ’a, inanıyoruz ki imkanı siz kıymetli üyelerimiz bizlere sağlayacaktır. Siz imkanı bizlere sağlar ve bu kadim Şehre dair güzel hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatları bize sunarsanız taşın altına elimzi değil gövdemizi koymak için geleceğiz. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com