Ana Sayfa Uncategorized 30 Eylül 2022 255 Görüntüleme

YİNE KAZA YİNE YARALI YİNE GECİKEN AMBULANS YİNE İSYAN EDEN VATANDAŞ!!!

Bugün sabah 10.00 sıralarında Elazığ’da Galericiler Sitesi önünden karşıya geçmek isteyen yaya karşıdan gelen aracın çarpması ile ağır yaralandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Galericiler sitesi önünden yolun karşısına geçmek isteyen vatandaş 23 DE 775 plakalı aracın çarpması ile yaralandı. Uzun süre yerde yaralı şekilde yatan vatandaşa ambulansın gecikmesi ile müdahale edilmedi.  Yaralı adamın uzun süre kanlar içinde yattığını gören vatandaşlar ambulansın gecikmesine tepki gösterdi.

Çevre yolu üzerinde meydana gelen olayda yaralıya yakın konumda ambulans noktası olmasına sağlık ekiplerinin gecikmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, karşıya geçmek isterken 23 DE 775 plakalı aracın çarpması sonucu yaralanan vatandaşa  sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu henüz belli değil.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com