Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 2 Ekim 2022 427 Görüntüleme

ELAZIĞLI ŞEHİDİN VASİYETİ: BİR KIZIM OLSUN..

 

Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Elazığlı Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın naaşı memleketi Elazığ’a getirildi.

Piyade Astsubay Yusuf Ataş (21), Kuzey Irak’ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düştü. Elazığ Kovancılar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Yusuf Ataş’ın Bingöl’de yaşayan ailesine acı haber verildi. Şehidin naaşı bugün sabah saatlerinde memleketi Elazığ’a getirildi. Elazığ Havalimanı’nda şehit Piyade Astsubay Yusuf Ataş için tören düzenlendi. Törene İl Protokolü katılım gösterdi.

21 Yaşındaki şehidin arkadaşları ile birlikteyken çektiği video yürekleri dağladı. Videoda vasiyetini anlatan şehit Yusuf Ataş,  en büyük arzusunun bir kız çocuğunun olması olduğunu anlatarak şunları söylüyor:

‘’Benim vasiyetim, hayatta en çok istediğim şey bir kız çocuğu istiyorum. Bir tane küçük kızım olsun. Hatta diyorum evlenmezsem falan ,kabul ederlerse istiyorum.Eğer ölürsem biriniz veya anlaşın bir şekilde..Bir tane lösemili çocuk, kız çocuğu olsun.Bütün masraflarını karşılayın, hayatı boyunca okulunu falan tüm her şeyini karşılayın. Bir de anamın, babamın elini öpün bayramlarını kutlayın..’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com