Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 7 Ekim 2022 245 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA BİN 100 ERKEĞE “KADINA EL KALKMAZ” UYARISI

 

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce il genelinde “Kadına El Kalkmaz” bilgilendirilmesi yapıldı.

İçişleri Bakanlığınca kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik eğitim seferberliği kapsamında Elazığ ilinde Jandarma ekiplerince bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

 

İl Jandarma Komutanlığı Bilinçlendirme çalışmaları kapsamında köylerde kahvehane, kıraathane, kuaför, berber gibi erkeklerin bulunduğu alanlarda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon erkeğe farkındalık oluşturmak amacıyla toplam bin 100 erkek vatandaşa “Kadına el kalkamaz” mottosuyla bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirmiştir.

Bu bilgilendirmenin amacı kadınlara uygulanan şiddet olaylarını önlemek ve en aza indirmek ve bu konuda özellikle erkekleri bilinçlendirmektir.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca çalışmaların önümüzdeki günlerde de erkeklerin çoğunlukta bulunduğu alanlarda devam edecektir.

 

       

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com