Ana Sayfa GÜNDEM 7 Ekim 2022 415 Görüntüleme

MHP MİLLETVEKİLİ YILDIRIM “ÖMRÜNDE 2 TANE KÖPEK KULÜBESİ YAPMAMIŞ ADAM EKONOMİYİ DÜZELTEMEZ”

MHP Genel Merkezi tarafından ilki Elazığ’ın Kuyulu Köyünde düzenlenen sohbet toplantısına köy vatandaşları tarafından yoğun bir  katılım sağlandı. ADIM ADIM 2023; “KÖYÜM BENİM” sohbet toplantıları kapsamında düzenlenen programda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, pandemi süreci sonrası yaşanan ekonomik sıkıntıların son bulmasına yönelik çalışmaların bulunduğunu, en büyük hedeflerinin enflasyonu aşağıya çekerek alım gücünün arttırılması olduğunu vurguladı.

Ekonomik düzenlemelerin başladığını belirten Ankara Milletvekili Yıldırım ” Ama şunu açık gönüllülükle söyleyeyim daha  ömründe 2 tane köpek kulübesi yapmamış adam ekonomiyi düzeltemez ve riyakarlıkla da münafıklıkla da olmaz bu yani. ” ifadelerinde bulunarak;

“Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bizi gönderdi. Benim Elazığ’a herhalde depremle birlikte bu 3 gelişim. Geçen yıl Elazığ’a geldik, depremde geldik. Depremde acıyı beraber yaşadık. Daha sonra konutların yapımını da gördük, mutluluğu da, huzuru da biz beraber yaşadık. Genel Başkanımızın çok çok selamı var. Allah’ın rahmeti, selamı, keremi hepimizin üzerine olsun.

Burada pandemi ile birlikte hep beraber iki yıldır sıkıntılı bir süreci dünyada hep beraber yaşadık. Takdir edersiniz ki ilk bulunan tedbir de maske, ikinci tedbir de eve kapatma oldu. O süreçte hepimizi kapattı. Üretimi durdurduk, fabrikalar kapandı , okullar kapandı, iş yerleri kapandı, sokağa çıkmadık, camide cemaat olamadık, cuma namazı kılmadık, Umre olmadı, Hac olmadı. İki yıl böyle geçti, arkasından da bir kuraklık çıktı. O geçti, savaş çıktı. Üç tane felaketi hep beraber yaşadık. Niye anlatıyorum bunu? Cenabı Allah insanları zaman zaman rahatlatır, zaman zamanda daraltır. Malıyla mülküyle, canıyla ölçüyor; imtihan ediyor. Bu süreçte hep beraber bunu yaşarken bir tedarik sıkıntısı başladı. Üretmedik, tükettik, ambarlarımızı yedik, yerine koymadık. Arkasından enflasyon çıktı. Dünyada hayat pahalılığı başladı. Benzer şekilde savaşın çıkmasıyla da birlikte doğalgazda benzinde mazotta fiyatlar arttı.

Bizde aracımıza mazot alıyoruz, bizde evimize ekmek götürüyoruz bu dünyada sıkıntıyı çekmeyen kimse yok. Ha düzelecek miyiz elbette düzelecek. Düzeliyor mu?  Düzelme moduna girdi ama birden bire değil, Efendim ürünlere biraz daha buğdayadır, fındığadır, çayadır  her bölgenin mahsulüne devlet daha fazla fiyat vermeye, emeklisine daha fazla vermeye memuruna daha fazla vermeye alım gücünü yükseltmeye çalıştı oda devam ediyor inşallah oda olacaktır. Ama şunu açık gönüllülükle söyleyeyim daha  ömründe 2 tane köpek kulübesi yapmamış adam ekonomiyi düzeltemez ve riyakarlıkla da münafıklıkla da olmaz bu yani. Şimdi siyasi hırs insanın aklının önüne geçerse insan herşeyi yapar. Bir yere kitlenirsin, gözünü karartırsın  gidersin ne yaptığını da bilmezsin şimdi o noktaya doğru gidiyoruz. Bu ekonomi inşallah bu hayat pahalılığı inşallah belli bir süre içerisinde ağır ağır bir noktaya gelecek enflasyonda en aşağıya çekilecektir yapılan programda da öncelik alım gücünün yükseltilmesidir. ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com