Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Ekim 2022 400 Görüntüleme

EĞİTİM SEN’DEN ÖĞRETMENLER İÇİN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Eğitim Sen Elazığ Şubesi 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününde etkinlik düzenledi. Düzenlenen dayanışma yemeğinde Erdoğan Emir konser verdi.

Eğitim sen Elâzığ Şubesi üyeleri 5 Ekim Dünya Öğretmenler gününde Dayanışma yemeği düzenledi.

Etkinlikte ayrıca Erdoğan Emir Konser verdi.

DOĞAN: “ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNUNA HAYIR DİYORUZ”

Eğitim sen Elazığ Şube Başkanı Musa Doğan, eğitimcilerin gündemde yer alan sorunlarına değindi. Doğan, “Gündemimizde olan öğretmenlik meslek kanununa hayır diyoruz ve sonuna kadar hukuki, meşru, fiili mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sorunların çözülmesini beklerken karşılarında 13 maddeden oluşan öğretmenlik meslek kanunu bulmuştur. Öğretmenlik meslek kanunu sadece bir sınavdan değil bizim ekonomik, özlük, sosyal haklarımızı elimizden almaktadır, sadece sınavdan ibaret değildir. Eğitim Sen olarak sadece sınavın iptal edilmesi talebimiz değildir hukuki anlamda anayasaya başvurduk, dilerim kısa zamanda hukukun bir nebze işletilmesi ve kararın geri alınması gerekmektedir” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com