Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 13 Ekim 2022 1155 Görüntüleme

ELMÜTDER’DEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA ZİYARET

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz ve Yürütme Kurulu Üyeleri Fatih Baltacı, Sedat Yıldırım ve Yusuf Gürkan sektörle ilgili taleplerini aktarmak ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak üzere, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ettiler.

İmara açılan bölgelerdeki yürütülen çalışmalar, belediyenin yürüttüğü kentsel dönüşüm alanlarındaki çalışmalar ve işbirliği hakkında görüş alış verişi ayrıca gerek özel sektör, gerekse kamuda çalışan müteahhitlerin talep ve beklentileri görüşüldü.

Sektörün taleplerini Belediye Başkanı Şerifoğulları’na aktaran Başkan Miraç Ayaz, belediye ile sektörün ve şehrin yararına olacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’da müteahhitlik sektörünün canlanması ve özellikle insanların konut sahibi olmasına yönelik atılan her türlü adımı destekleyeceklerini ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com