Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, Uncategorized 13 Ekim 2022 2301 Görüntüleme

ETSO BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ:”ELAZIĞ İÇİN BİR KAZANIM OLAN FUAR ALANINI SÜREKLİ DEĞER ÜRETEN BİR HALE GETİRECEĞİZ”

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası Başakan Adayı Ali Şekerdağ, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Ulusal Kitap Fuarını ziyaret etti. Ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan Şekerdağ, Fuar merkezinin Elazığ ekonomisi ve sosyal hayatı için değerli bir altyapı oluşturduğuna dikkat çekerek, fuarı Elazığ’a kazandıran <elazığ Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı tebrik etti. Şekerdağ açıklamalarına şyle devam etti:
”Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde 8-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Ulusal Kitap Fuarını ziyaret ederek, yayınevleri, yazarlar ve sektörün içerisinde yer alan firma temsilcilerimizle bir araya geldik.”Öncelikle fuara katılan tüm yayınevi ve sektör temsilcilerimizle yazarlarımızı çok değerli katkıları nedeniyle tebrik ediyorum. Fuar ilimize kazandıran Elazığ Belediyemizi ve destek veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızı da kutluyorum.”

FUAR VE KONGRE MERKEZİ İLİMİZ EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ALTYAPI OLUŞTURMUŞTUR

Elazığ için önemli bir kazanım olan fuar ve kongre merkezinin iç ticarette katkılarının olması için en az dört ayrı sektörel fuarı iş dünyasına kazandıracaklarını söyleyen Şekerdağ açıklamasına şöyle devam etti:
”Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın tüm süreçlerinde yer aldığı ve Elazığ Belediyemiz tarafından ilimize kazandırılan Fuar ve Kongre Merkezi ilimiz ekonomisi, sosyal hayatı ve ticareti için çok değerli bir altyapı olmuştur.İlimiz adına çok önemli olan bu kazanımın iç ticaretimiz ve sosyal hayatımıza değer katması için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak inşallah yeni dönemde yıl içerisinde en az 4 ayrı sektörel fuarı iş dünyamız, STK’larımız ve ilgili kurumlarımızla şehrimize kazandıracağız. Hem lokasyon hem de sosyal donatı ve projesiyle tüm halkımızın ve iş dünyamızın büyük beğenisini gören bu merkezin sunduğu tüm imkanları ilimize ve iş dünyamıza yıl boyu değer üretmesi için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm süreçlere öncülük etmesi çok önemlidir.

ELAZIĞ İÇİN DEĞERLİ OLAN BU ALTYAPIYI SÜREKLİ DEĞER ÜRETEN BİR HALE GETİRECEĞİZ

Bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli yöneticileri ve iş dünyamızın temsilcileriyle birlikte fuar alanını ziyaret ederek, hem vatandaşlar hem de fuara katılan firmalar ve yazarlarla istişare ettik. Her kesimin memnuniyeti ve şehrimizin bu tür organizasyonlara hazır olması bizleri de yapacağımız çalışmalarda heyecanlandırmıştır. İlimizin hem ticaret hem de sanayi kültürü bu organizasyonları kaldıracak yüksek bir kapasiteye sahiptir. Bu nedenle hem uluslararası hem de bölgesel fuarlar için TOBB destek ve öncülüğünde Elazığ Belediyemizin koordinasyonunda ilimiz için bu kıymetli altyapıyı sürekli değer üreten bir yapıya inşallah hep birlikte kavuşturacağız.
Ben bu vesile ile, başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere bu güzide Projeyi ilimize kazandıran Elazığ TSO Yönetimine ve emek veren tüm kesimlere teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com