Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 13 Ekim 2022 326 Görüntüleme

YEREL YAYIN BİRLİĞİ ELAZIĞ ŞUBESİ’NE ÖDÜL

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun organize ettiği “YILIN SPOR EN’LERİ” ödül programında Basın kategorisinde Yerel Yayın Birliği Derneği ödül aldı.

Yerel Yayın Birliği Elazığ Şubesi  yönetim kurulu ve üyeleri adına ödülü derneğin Elazığ Şube Başkanı ümit Albayrak aldı. Albayrak’a ödül Ahmet Özden Özen tarafından verildi.

DERNEĞİMİZ YÖNETİM KURULU VE ÜYELERİYLE SAHADA AKTİF BAŞARILARINI TAÇLANDIRMIŞTIR

Ödül töreni sonrası konuşan YYBD Elazığ Şubesi Başkanı Ümit Albayrak şunları söyledi:

”Kısa bir süre önce kurulan Yerel Yayın Birliği Derneği Elazığ Şubemiz, yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte sahada aktif çalışmalarla başarılarını taçlandırmıştır. Bugün Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen programda derneğimiz ödüle layık görüldü. Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulumuz ve üyelerimize çok teşekkür ederim. Bizler dernekçilik kavramının tabeladan ibaret olmadığını çalışmalarımızla gösteriyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte şehrimizin ve bölgemizin yayıncılık alanında etkin adımlar atması noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Son olarak organizasyonun düzenleyen ASKF Başkanı Sayın Mustafa Gür ve yönetim kuruluna şubemiz adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com