Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Ekim 2022 310 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA KADIN CİNAYETİ

Elazığ’da kadın cinayeti, Jandarma Ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu kısa sürede aydınlatıldı

Elazığ’da bir kişi, iddiaya göre arkadaşı olduğu kadını öldürdükten sonra cesedi yol kenarında bulunan çöp toplama merkezi yakınına attı.

Olayı öğrenen Elazığ İl Jandarma Komutanlığı seferber oldu. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Olay yerine Jandarma Dedektifleri (JASAT), Jandarma İstihbarat ekipleri ve İl Merkez İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri gönderildi.

Şüpheli ile birlikte yardım ettiği tespit edilen 1 kişi, Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ,JASAT ve İl Merkez İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yol güzergahında yapılan kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından harekete geçti. Kente giriş ve çıkış noktalarını kapatan ekipler, 4 saatlik çalışmanın sonucunda olaya karıştığı tespit edilen Ö.D. ve N.Ü. ‘yü düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Ö.D.’nin aracında yapılan aramada 1 adet kurusıkı tabanca,1 adet kuru sıkıdan dönme tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ö.D. ve N.Ü. jandarmadaki işlemlerinin arıfından Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.Şüpheliler Jandarma ekiplerince mahkemeye sevk edilmiş, Mahkemece N.Ü. tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilirken, Ö.D. ise Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com