Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 28 Ekim 2022 282 Görüntüleme

ELAZIĞ VALİSİ ÖMER TORAMAN: CUMHURİYETİMİZİN 99. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Elazığ Valisi Ömer Toraman Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında istiklal ve istikbalin sembolü olan Cumhuriyet’i korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa sahiptir” ifadelerine yer veren Toraman, 99. yıl coşkusunun hep birlikte yaşandığını belirtti. Toraman mesajında şu ifadelere yer verdi: ”Tarihte eşine az rastlanılan bir Millî Mücadele ile kazanılan bağımsızlığımızın taçlandırıldığı Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen tarih boyunca esarete boyun eğmeyen aziz milletimiz vatan topraklarına ve bağımsızlığımıza göz diken işgalcilere karşı kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle birlikte verdiği şanlı mücadele ile Kurtuluş Savaşı’nı benzersiz bir zaferle neticelendirmiş, tüm mazlum milletlere örnek olmuştur.
Bu aziz millet bugün geçmişinden aldığı güçle, ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla birlik ve beraberlik içerisinde yürümüş, hainlerin üzerimizdeki kirli oyunlarını daima bertaraf etmiştir.
Hiç şüphe yok ki, istiklal ve istikbalimizin sembolü Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa sahiptir.
Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını veren kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. 2023 yılında kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru hızlı ve emin adımlarla ilerlerken Cumhuriyetimizi bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak adına bıkmadan ve yorulmadan büyük bir azimle çalışacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com