Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Ekim 2022 265 Görüntüleme

 ODA BAŞKANLARI ANKARA’DA BİR DİZİ GÖRÜŞME VE TEMASLARDA BULUNDU

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak ve Elektronikçiler, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut Ankara’ya giderek bir dizi görüşme ve temaslarda bulundular.
Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak TESKOMB Genel Başkanı Adulkadir Akgül ile görüşen heyet, Elazığ’a verilen kredi desteklerini artırılmasını konusunda taleplerini ilettiler. Kredi desteklerinin artırılması konusunun önemine değinen oda başkanları, Elazığ esnafının geçtiği ağır süreçler nedeniyle kredi ihtiyacının en fazla ihtiyaç duyulduğu il olduğunu belirttiler.
Heyet ardından Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan ile görüştü. Elazığ esnafının yaşadığı sorunları daha önce ki ziyeretlerinde dile getiren oda başkanları sorunların çözümü noktasında ne tür çalışmalar yapıldığını gözlemlemek için Necmettin Erkan ile ikinci bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyaretler kapsamında TESK Genel Başkan Yardmcısı Burhan Aksak ile görüşen oda başkanları, Elazığ esnafının içinde bulunduğu genel durumu konuşarak Esnaf ve Sanatkalar Birliği’nin esnafa hizmet konusunda ihtiyaçlarının neler olduğunu ilettiler. Yapılan görüşmenin ardından iletilen talepler için destek sözü alındı.

Ziyaretlerine devam eden heyet, Ak Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut ile görüştü. Esnaf ve Sanatkarlar Birliği yeni hizmet binası için yapılan görüşmenin ardından ortak bir açıklama yapan oda başkanları, ” Sayın milletvekilimiz Metin Bulut ile Esnaf ve Sanatkarlar Birliği yeni hizmet binasının tahsisi için istişarelerde bulunduk. Yakın zamanda sonuçlanacak olan bu projeyle Elazığ’ımız yeni Esnaf ve Sanatkalar Birliği binasına kavuşacaktır” dediler.

 

TÜM GÖRÜŞMELERİMİZDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN, YANIMIZDA OLAN VE BİZLERİ DESTEKLEYEN SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ankara ziyaterlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden oda başkanları “Tüm görüşmelerimizde yanımızda yer alan, her konuda esnaf ve sanatkarların yanında olan ve Ankara’da bizleri yalnız bırakmayan değerli belediye başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederiz” dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com