Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 12 Kasım 2022 312 Görüntüleme

ERDEM, “ÜLKEMİZİN BİR DURUŞU VAR”

MHP İstanbul Milletvekili Arzu ERDEM, katıldığı bir Tv programında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ’da yapacağı “Aday Belli Karar Net” mitingi ile ilgi açıklamalarda bulundu.

Yarın saat 14.30’da İstasyon Meydanında düzenlenecek olan miting öncesi açıklamalarda bulunan ERDEM;
“Mitingde liderimizin nasıl bir konuşma yapacağını hepimiz birlikte dinleyeceğiz ama bugüne kadar yapılmış olan tüm mitinglerde saygıdeğer Genel Bakanımızın, her yapmış olduğu konuşmanın bir manifesto niteliğinde olduğunu altını çizerek söylemek istiyorum.
Her bir mitingde bir kere Türk milletin ya da Elazığlıların duymak istediğinin ne olduğunu biz biliyoruz, birlik mesajları, beraberlik mesajları, Cumhur ittifakının önemini, dünyadaki duruşumuz… ülkemizin bir duruşu var benim çok yut dışı görevlendirmem oluyor, konsey çalışmalarımız oluyor, farklı komisyonlardan dolayı çalışmalarımız oluyor inanın özellikle son bir sene de bilhassa bu Rusya Ukrayna savaşından sonra Türkiye’yi parmakla gösterdiler. Hatta gittiğimiz bir toplantıda dedim ki ilk defa Türkiye ile ilgili bir eleştirel yaklaşımda bulunmuyorsunuz dediler ki aman çözerse Türkiye çözer. Onun için bu kadar yükselen güç olmuş bir ülke ile alakalı verilecek olan mesajların tamamının her bir cümlesinin çok önemli olduğunu biz biliyoruz. Liderimizin tüm mitinglerde keskin olarak verdiği iki üç önemli her ilde özellikle altını çizdiği birinci konu şu: Bizim “adayımız belli kararımız net” Cumhurbaşkanı adayımız sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve bu konuyla alakalı Elazığlıları bu işi ciddiye almaya, bu anlamda sn. ERDOĞAN’IN tekrar başına gelmesi için üzerine düşeni yapmaya Liderimiz elbette ki davet ediyor. İkinci husus ise, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi içerisinde yasama faaliyetleri çok önemli onun için Cumhur ittifakının sayı çoğunluğunun yüksek olması noktasında da gerekli telkinlerde bulunuyor ve diyor ki Cumhur ittifakının en yüksek sayıda temsil noktasında gerekli destekleri verecek misiniz? Diye her mitingde zaten söylüyor. Üç elbette biz ayrıca bir tüzel kimliğiz Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak ben de her gittiğim yerde söylüyorum önemli olan birlikte güçlü olmak ve o gücü yukarı doğru taşımak. Onun için orada da tabi ki gerekli mesajları verecektir saygıdeğer Genel Başkanımız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com