Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Kasım 2022 296 Görüntüleme

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ ELAZIĞ MİTİNGİNDE HALKA SESLENDİ: ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NETTİR

MHPLideri Devlet Bahçeli ‘2023’e Doğru Aday bellii Karar net’ başlığıyla seçim mitingleri kapsamında Elazığ’a geldi. Elazığ İstasyon meydanındaElazığ’ın Değerleri ile halkı selamlayarak konuşmasına başlayan Bahçeli:” Zalimlere boyun eğmeyeceğiz, hainlere teslim olmayacağız, şiddet severlere eğilip bükülmeyecek, küresel ablukaya diz çökmeyecek karanlık senaryoları yırtıp atacağız.” dedi.

KÜRESEL ABLUKAYA DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ
Bahçeli konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:
Yanımızda dimdik duran Harput’u selamlıyorum. Çayda Çıra oynayıp Deliloyla gülenleri selamlıyorum. Asaletin, cesaretin, kardeşliğin,dostluğun simgesi Gakkoşları, Elazığ’ın her değer ve mirasını kalpten selamlıyorum. Arap Baba’dan destur almak için geldik. Balakgazi’nin, Beyzade Hazretlerinin, İmam Efendi’nin, Tayyar Baba’nın, Heybet Baba’nın manevi mirasından feyz almak için buradayız. Sizlerin hamiyetine dayanarak diyorum ki; Zalimlere boyun eğmeyeceğiz, hainlere teslim olmayacağız, şiddet severlere eğilip bükülmeyeceğiz. Küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz, şirret oyunlarını bozacağız, karanlık senaryoları yırtıp atacağız. ”

KARDEŞLİK HUKUKUYLA YAŞAYACAĞIMIZ DAHA NİCE ASIRLAR BİZİ BEKLEMEKTEDİR

”Bu dünyada ümitsizlik diye bir şeyin olmayacağını, buna mugayir hareket edenlerin yani ümitsizliğe çanak tutanların, doğruya ve doğruluğa muhalif tarafta bulunacağına candan inanıyoruz. Hayat varsa, Ülkü vardır,ülke vardır, ufuk vardır. Kardeşlik hukukuyla yaşayacağımız daha nice asırlar bizleri beklemektedir. Attığımız her adım umut doludur. Söylediğimiz her söz saygı ve sevgiyle doludur.
Konuşmasında Millet İttifakına da yüklenen Bahçeli, 2023 seçimlerinde Adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha vurgulayarak, hem cumhurbaşkanlığı için hem de mecliste çoğunluğu sağlamak için milletvekili seçimleri için halktan oy vermelerini istedi. Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:
” Zillete karşı aynı tarafta mıyız?Gakkoşlar babacandır, dost canlısıdır, sözünün eridir.Gakkoşlar zalime düşman, mazluma münis ve merhametlidir .Gakkoşlar merttir .Muhalefete bütünüyle mesafelidir.Sorularıma gelen bu evetler gakkoşların kiminle ve nerede durduğunun çok açık mesajıdır. 2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümüdür. 2023 yılı Lider ülke Türkiye’nin ön sözüdür,ön yüzüdür. 2023 yılı 13 Cumhurbaşkanı ile birlikte 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin yapılacağı demokrasi ve sandık günüdür .Şimdi siz söyleyiniz şu sorularıma güçlü bir cevap veriniz 2023 yılına Hazır mıyız 2023 yılında Sandığa gidecek misiniz 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkacak mısınız?
Artık 2023 seçimlerine az bir süre kalmıştır.Kader anı yaklaşmaktadır. Demokratik hesap günü ufukta görülmektedir. Bizim adayımız belli,kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili sayısı ve siyasi adresleri itibarıyla çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur ittifakının ortaya çıkmasıdır. Türk Milleti’ne yeni bir anayasa kazandırmak için Cumhur ittifakı olarak mecliste nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazımdır. Amacımız budur, arzumuz budur, arayışımız buna yöneliktir. Allah’ın izniyle bu vatanzillete düşmeyecektir.Türk milleti zillete prim vermeyecektir.”

KILIÇDAROĞLU VE CHP’NİN TÜRKİYE ALERJİSİ TAMİR EDİLMEYECEK BOYUTTADIR

Konuşmasının devamında Cumhuriyet Halk partisi’ne ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yüklenen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun Londra seyahatinin şaibeli bir ziyaret olduğunu söyledi. Bahçeli CHP’nin kuruluş çizgisinden uzaklaştığını ifade ederek şunları söyledi.
”Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğludur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu’dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır. Aynı zamanda Türkiye’nin huzur ve güvenliğini de tehdit etmektedir. Londra’ya giderken ‘temiz para bulacağım’ dedi. Bu şaibeli yolculuğa çıkmadan evvel Türkiye’yi uyuşturucu ticareti yapmakla suçladı, askerlerimize ve polisimize en hayasız iftiraları reva gördü. Cari açığın uyuşturucu paraları ile kapatıldığını vicdanı sızlamadan telaffuz etti. Ülkemizin gri listede olduğunu utanmadan iddia etti. Asıl bu listede bulunan Birleşik Krallık’tan haberi olmadığını da cahilce söyledi. Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin Türkiye alerjisi tamir ve tedavi edilemeyecek boyuttadır. bu muhalefet anlayışı olduktan sonra düşmana gerek yoktur. Dünyanın hangi medeni ve gelişmiş ülkesinde kendi devletini suçlayan, kendi milletine sırtını dönen bir muhalefet vardır ?Türkiye’ye karşıtları Kılıçdaroğlu’nu kafese sokmuş, ele geçirmiş boyunduruk altına almıştır. Atatürk’ün kurduğu Parti rehin ve işgal edilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi kuruluş çizgisinden bütünüyle uzaklaşmıştır. Kılıçdaroğlu CHP’yi tanınmaz hale getirmiştir. Terörist Demirtaş’a özgürlük isteyen CHP yönetimidir. Saroscu Osman Kavala’ya avukatlık yapan CHP yönetimidir. HDP’ye bakanlık vaadinde bulunan CHP yönetimidir. Türkiye düşmanlarıyla düşüp Kalkan CHP yönetimidir. ”

ZİLLET PARTİLERİNİN HER BİRİSİ AYRI DALDA, AYRI HAVADA

Muhalif partilerinin bir araya geldiği 6’lı Masayı da eleştiren Devlet Bahçeli, seçimlere 7 ay gibi bir süre kalmasına rağmen Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayının belli olmamasını da eleştirdi. Bahçeli siyasi başarı ve tecrübesi olmayan kişilerin ısıtılığ kamupyuna servis edildiğini belirterek şunları söyledi:
”Altılı Masanın Türkiye’ye inançları yoktur. Türk milletine mensubiyet ve muhabbetleri yoktur. Henüz kimi cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri de derin bir anlaşmazlık ve tartışma konusudur.Altılı masa istikrarsızdır, iradesizdir, ilkesizdir. Dış güçlerle yan yana gelerek Türkiye’nin aleyhine sinsi bir terkibin içinde oldukları ayan beyan ortadadır. 2023 seçimlerine yaklaşık 7 ay kalmasına rağmen bir cumhurbaşkanı adayı bile çıkaramadılar.Kimi aday gösterecekleri belli değildir. Zillet partilerinin her birisi ayrı dalda, ayrı havadadır.Gündemleri başkadır.Hiçbir siyasi başarısı olmayan,hiçbir tecrübesi bulunmayan, devlet nedir bilmeyen, diplomasiye kafaları basmayan malum belediye başkanlarının isimleri tekrar ısıtılıp kamuoyuna servis edilmektedir.

AKP HEYETİNİN HDP ZİYARETİNİ NORMAL KARŞILAMAMIZ MÜNAFIKLARI RAHATSIZ ETMİŞTİR

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın acemilerle acab oyunlarına gömülmüş basit ve basiretsiz isimlerle aynı terazide tartıya çıkartılması cumhura, Cumhur’un başkanlık onuruna hem saygısızlık,hem de nankörlüktür. Zillet partileri çatışma ve çelişki halindedir. Bölücü terörün siyaset ayağı HDP ise alayını markaja almıştır. Bir AK Parti heyetinin anayasa değişikliği konusu ile ilgili mecliste grubu bulunan partilere ziyaret etmesi ve bunu da bizim doğal karşılığımız anlaşıldığı kadarıyla münafıkları rahatsız etmişti.
Bizim gözümüzde PKK nneyse, HDP odur, bu kesindir. HDP neyse CHP aynısıdır.Bu da belgelidir.PKK’nın siyasi bünyesi olan HDP, ihanetin ve bölücülüğün merkez üssü, toplardamarıdır. Daha fazla gecikmeye meydan bırakmadan Anayasa Mahkemesi tarafından HDP’nin kapatılması da mutlak ve hukuki bir mecburiyettir. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz, sallayan olursa o parmakları kırmasını çok iyi biliriz.”

Bahçeli,“Türkiye zafere kilitlenmiştir. Kalbi yabancı başkentler için atan kişiler bu gerçeği anlayamaz. Bunlar nefsine hakim değil, yabancılara hadim olan kötünün siyaset anlayışlarıdır. Sayın Kılıçdaroğlu adamsan çık açıkla aday mısın? Değil misin? Ne için duruyorsun? Hangi mantıkla keçeyi suya atıp çıkan yerlerini tutuyorsun. Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sende var mı?”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com