Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 14 Kasım 2022 349 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI ATEŞ: ”YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN İTTİFAK YAPTIĞI TEK GÜÇ MERCİİ HALKTIR”

Yeniden refah partisi’nin 6 kasım’da gerçekleştirilen 2. olağan kongresinde Elazığ’dan 5 kişi MKYK üyesi olarak seçildi. ’20 Eylül’de İl Başkanlığı görevine atanan Yeniden Refah partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, düzenlenen basın toplantısı ile Yeniden Refah Partisi’nin kongre sürecini ve Elazığ ile ilgili kamuoyunu yakından ilgilendiren konulara dair değerlendirmede bulunarak Parti MKYK’sına Elazığ’dan giren 5 üyeyi de tanıttı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL BAŞKANI ÖMER ATEŞ:

Konuşmasına İstanbul İstiklal Caddesi’nde terör saldırısı sonucu meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşları anarak başlayan Ateş:” Tek suçları o an oradan geçmek olan masum insanların vefat etmesine sebep olan böylesine bir hain saldırıyı yapanları, azmettirenleri ve arkasında duran güçleri lanetliyorum.” dedi.

İstanbul’da hain bir terörist saldırı sonucu hayatını kaybeden 6 vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yine bu patlamada hayatını kaybeden Elazığ’daki yakınlarını çok iyi tanıdığımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan’a rabbimden rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Patlamada yaralanan vatandaşlarıma acil şifalar diliyorum. Tek suçları o an oradan geçmek olan masum insanların vefat etmesine sebep olan böylesine bir hain saldırıyı yapanları, azmettirenleri ve arkasında duran güçleri lanetliyorum.
Eylemi yapan yakalandı ve adalete teslim edildi. Lakin bu teröristi bu eyleme iten; ideolojik görüş, zihniyet, örgüt ve bunlara her alanda lojistik destek veren ülkelerin bu yolla hiç bir şey elde edemeyeceklerini, necip Türk Milletinin  vatan, bayrak ve ezan sevdasını söndüremeyeceklerini bilmelerini istiyorum.

Ülkemizde kaos ortamı oluşturmak isteyen çevrelere karşı hepimizin dikkatli olması, oynanmak istenen oyunları bozmak amacıyla birlik ve beraberliğimizi korumamız lazım.

Görünen o ki seçim sath-ı mailine girildiği bu günlerden sonra, bazı mihrakların amaçlarına ulaşmak ve kamuoyunda korku ve panik oluşturmak amacıyla benzer eylemler planlama gibi  bir düşünceleri var.
Şunu özellikle belirtmek gerekir ki ülkemiz zor bir coğrafyada bulunuyor. Ve bir çok küresel aktörün  bölge üzerinde hesap ve planları var. Ortadoğu’ya hükmetmek ve bu bölgenin kaynaklarını sömürmenin yolunu Türkiye’yi ıslah etmekte gören çevrelere karsı feraset sahibi olmalıyız. Kurtuluşun Avrupa Birliği ile değil İslam Birliğiyle mümkün olacağının farkına varmalıyız artık.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ADİL NİZAMI HAKİM KILMAK İÇİN SİYASET YAPAN, HALKIMIZIN TEK UMUDU OLAN PARTİDİR

6 Kasımda gerçekleşen Yeniden refah partisi 2. olağan kongresine dair değerlendirmelerde bulunan Ateş,

20 Eylül itibariyle göreve başladık. Partimizin 2. olağan genel kuruluna kısa bir süre kaldığı bir dönemde başladığımız görevimize, gündemimizin en büyük yoğunluğunu Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak kongremiz oluşturdu.
Çünkü 23 kasım 2018 tarihinde kurulan ve “yeniden büyük Türkiye öncülüğünde, yer yüzünde adil bir nizamı hakim kılmak için siyaset yapan, halkımızın tek umudu haline gelen bir partidir.

PARTİMİZ SORUNLARI GÜNBEGÜN  ARTAN HALKIMIZA KURTULUŞ REÇETESİDİR
Patimiz, her alanda bunalan ve sorunları günbegün artan halkımıza kurtuluş reçetesi sunan bir siyasi harekettir. Yeniden Refah Partisi, medya rüzgârıyla, holding patronlarının desteğiyle, iktidar gücüyle, hazine yardımı alarak veya dış güçlerin desteğiyle değil, halkımızın gönlünde yeşeren, vicdanında büyüyen ve tek alternatif olan bir partidir.
İşte tüm bu sebeplerle; bir siyasi hareket olmakla birlıkte milli ve manevı değerleri önceleyen, yeniden büyük Türkıye yı kendi kaynakları ve milli modellerle kalkındırmayı hedefleyen bir partı olan Yeniden Refah Partimizin 2. olağan kongremıze, 23 otobüs, çok sayıda özel araç ve havayoluyla gelen hemşehrilerimize katılım sağladık.
Ben bir kez daha bu calışmalarda fedakarca çalışan teşkılat üyelerimize teşekkür ediyorum.
Yaklasık 45 gün boyunca aralıksız devam eden bu çabamız, bu gayretımiz ve arkadaslarımızın fedakârca çalışmaları; partıimizin 2. olağan kongresıne de yansıdı. Ve ilımızden 5 arkadasımız MKYK üyeliğine seçildi.
6 Kasım tarihinde gerçekleştirilen kongremiz 65 bin partilimizin katılımıyla ve coşkulu bır şekilde yapıldı. İktidar partisinin bile devletin tüm imkânlarını kullanmasına rağmen bu derece katılımı yüksek bir kongre yapamadığını bilmenizi isterim.
Salona sığmayan on binler dışarda kaldı ve genel başkanımız sayın Dr.Fatih Erbakan önce salonun dışına, sonra da salonun içinde bulunan partililerimize hitap etti.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN İTTİFAK YAPTIĞI TEK GÜÇ MERCİİ HALKTIR
Genel Başkanımız, Fatih Erbakan’ın liderliğinde Elazığ ile birlikte 81 ildeki 681 refah projesi, ekonomik bağımsızlığı sağlayacak “milli kaynak paketleri”, katma değeri yüksek milli teknoloji hamleleri, “ilk 100 gün icraat planlaması” ile yol haritası belli, deneyimli, ehliyetli ve liyakatli kadrolarıyla yaşanabilir ve yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmeye hazır bir partidir.
Yeniden Refah Partisi 20 yıl gibi çok uzun bir süre tek başına iktidarda kalmalarına rağmen, yolsuzluk ve yoksullukla mücadele vaadiyle halkımızdan 20 yıl destek almalarına rağmen yolsuzlukları ve yoksullukları artıran Cumhur İttifakı partilerinin emeklilik dönemlerinin geldiğini dile getiren bir partidir.
Yeniden Refah Partisi ‘6 benzemez’ in bir araya geldiği, halkımızın sorunlarına çözüm olacak hiç bir projelerinın olmadığı, hala cumhurbaskanı adaylarını belirleyememiş olmalarına karşın, İngiltere ve Amerika’dan icazet peşinde koşan Mıllet İttifakının da çözüm olmadığını ifade eden bır partidir.
Yenıden Refah Partisi’nın ittifak yaptığı tek güç ve mercii halktır, vatandaşlarımızdır.
Yenıden Refah Partıisi olarak ülkemızın yeraltı ve yerüstü zengınliklerinimmilli bir
ruh ve ekiple hazırladığımız projelerle ekonomiye kazandıracak ve başta istihdam olmak üzere birçok alanda milli kalkınma hamleleri başlatmak istiyoruz.

ELAZIĞ’IN KALKINMASI VE GELİŞMESİ İÇİN PROJELERİMİZ HAZIRDIR
Bu kapsamda Elazığ için hazırladığımız birkaç projemizi sizlerle paylaşmak istiyorum:
1) Elazığ Entegre Ferrokrom ve Paslanmaz Çelik Üretim Üssü
2) Harput Yüksek Teknolojı Enstitüsü…
3) Elazıg ovalarının (Altınova-Kuzova-Bermaz Ovası-Yarımca Ovası) suyla buluşturulması.
4) Elazıg Sivriıce “Sıvı Gübre Entegre Tesısı ve Tarımsal İnovasyon merkezi projelerímız hazır olup iktidar olduğumuz süre içerisinde hayata geçirilecektir.”

Programın devamında Elazığ’dan seçilerek MKYK Üyesi olan İbrahim Gök, Mehmet Tan, Mesut Yılmaz, Nurettin Gül ve Mehmet Gül ,parti ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com