Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 16 Kasım 2022 502 Görüntüleme

YENİDEN REFAH PARTİSİ MKYK ÜYESİ İBRAHİM GÖK: SAĞINDAN SOLUNDAN SATILAN, KÖRÜ KÖRÜNE YÖNETİLEN BİR TÜRKİYE VAR

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Elazığ -Tunceli İl Koordinatörü İbrahim Gök İl Başkanlığı’nın düzenlediği MKYK Tanıtım toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yeniden Refah Partisi’nin seçim konuşulmaz iken her köye, her ilçeye, her mahalleye, her sokağa gittiğini ve vatandaşları birebir dinleyerek çözüm noktasında istişarelerde bulunduğunu söyledi. Gök, seçim sonrası iktidar için projeleri ve kadrolarıyla hazır olduklarının da altını çizerek şunları söyledi.

SAĞINDAN SOLUNDAN SATILAN, KÖRÜ KÖRÜNE YÖNETİLEN BİR TÜRKİYE VAR

”İstanbul’da meydana gelen  menfur saldırıda hayatlarını kaybeden kıymetli vatandaşlarımıza Rabbim’den rahmet diliyorum. 2 kardeşimiz Elazığlı biliyorsunuz benimde çok sevdiğim Palu Saadet Partisi İl Başkanı kardeşimin yeğenleri onlara hasletten başsağlığı diliyorum, yaralı kardeşlerime de Rabbim’den şifa diliyorum.  Tabi terör Türkiye’nin gündemi ama Türkiye’nin bunun dışındaki gündemlerine baktığımızda sağından solundan satılan her zerresinde başka düşüncelerin başka heyecanların yaşandığı ama bir şekilde idrak edilmeyip halen o körü körüne yönetimine devam edilen bir Türkiye’den bahsediyoruz. Halen fakirin daha fakir zenginin daha zengin olduğu halen birilerinin ceplerini doldurmakla meşgul olduğu birilerinin koltuğuna yapışmak suretiyle bu ülkede her türlü sıkıntının oluştuğu bir Türkiye’den bahsediyoruz. 3 Y’yi çözeriz diye gelerek iktidara konanların bugün 3 Y’nin içinde boğulduğunu yoksullukların, yolsuzlukların, yasakların içinde bulunduğu bir Türkiye’den bahsediyoruz. Böyle bir Türkiye’de yeniden bir güneş doğuyor bu ülkenin ufuklarında bundan 40 yıl evvel 20 yıl evvel Türkiye’ye hizmet eden bir kadro yenilenmiş haliyle inivasyona uğramış haliyle aynı heyecanla aynı amatör ruhla yine Türkiye’nin siyaset sahnesinde Türkiye’de ki insanlara bir umut olabilmek için yola çıkıyoruz.”

TÜRKİYE’DE BUNDAN SONRA YENİDEN REFAH PARTİSİ VAR

Yeniden Refah Partisi’nin 2. olağan kongresine halkın büyük bir teveccühünün olduğunu dile getiren İbrahim Gök, Elazığ’dan 23 otobüs ve onlarca özel araçla yola çıktıklarını ve hiç bir partinin kongresinde görülmeyecek bir kalabalık olduğunu ifade etti.İbrahim Gök sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:
”Kıymetli Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde 2. Olağan kongremizi geçen 6 Kasım’da yaptığımızda bunu bir kez daha Türkiye’ye Ankara’dan haykırdık. Ve dedik ki artık Türkiye’de tek adres var. Nedir o adres? Türkiye’de bundan sonra Yeniden Refah var, Yeniden Refah Partisinin iktidarında adalet var, liyakat var, hakkaniyet var, ekonomide adil çözüm var. Ve insanların yüzünün güleceği bir Türkiye vadettiğimizi ifade ettik. Bunu söylerken 65 bin kardeşimin gür sesiyle bütün Türkiye’ye ye haykırdık, bunu söylerken Anadolu’nun her zerresinde bu hususu, bu heyecanı duyan kardeşlerimizle beraber herkese ulaştık, her zerrede bu inkılabı gerçekleştirme heyecanı yarattığımız içinde Rabbime hamd ediyorum Rabbime şükrediyorum.”

ELAZIĞDAN BEŞ KARDEŞİMİZİN MKYK’DA GÖREV ALMASI ELAZIĞ’A OLAN HASSASİYET VE GÜVENİN NETİCESİDİR

Tabi Elazığ ve bundan önceki süreçte hizmet eden eski il başkanımız Erhun Karakuş kardeşim başta olmak üzere bugün de burada bayrağı devralan değerli il başkanım Ömer Ateş’in önderliğinde ve liderliğinde daha büyük heyecanları daha büyük hizmetleri yapabilmek umuduyla yola çıktık kıymetli genel başkanımızın bize olan güvenini biz de olan samimiyetini Elaziz’e olan muhabbetini göstermek adına beş kardeşimizi kendisine MKYK üyesi olarak layık görmüş olması, bir kardeşimizin ikinci kez tekrardan bu göreve layık olması da Elazığ’a olan hassasiyetin Elazığ’a olan güvenin bir tablosudur bir neticesidir
İşte bu göreve layık olmak adına bu görevi bu hassasiyeti taşıyan omuzlarda herkese birlikte yaşayabilmek adına Elaziz için canla başla, gecemizi gündüzümüze katarak bu saatten sonra canla başla çalışmak zorundayız.

BU ÜLKEDE BİRİLERİNİN HAKKI BEŞLİ ÇETEYE DEVREDİLİRKEN BİZ SESİMİZİ YÜKSELTTİK

Bakın seçimler yokken, daha seçim konuşulmaz iken biz her köye, her ilçeye, her mahalleye, her sokağa kendi heyecanımızı taşımaya çalıştık. Ve söyledik ki üzülmeyin artık. Bugüne kadar ne yaşandıysa yaşandı. Bu ülkede bugüne kadar yolsuzluklar da yapıldı ahlaksızlıklar da yapıldı. Peşkeş nerede çekildi? İşte en son olarak biraz önceki il başkanımızın ifadeleri ile Maden İhalesindeki hukuki manipülasyonlarla bu ülkede birilerin hakkı hukuku beşli çeteye devredilirken, biz sesimizi yükseltmek suretiyle bundan önceki il başkanımız ile beraber haykırarak şunu söyledik: ”Biz varız, bu memleketin bundan sonra hakkını hukukunu da sizlere yedirmeyeceğiz.

HALKIMIZ BİLSİN Kİ: VARLIK İÇİNDE YOKLUĞUN YAŞATILDIĞI BİR İLDE ARTIK VARLIK DA VAR, VARLIĞIN HİZMETİ DE

Elazığ’dan 5 partilinin Parti MKYK’sına seçildiğini ve parti yönetiminde başka Elazığlı’ların da olduğunu ifade eden İbrahim Gök, 2023 ve 2024 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkede, Elazığda, ilçelerinde ve beldelerinde burçlara dikeceklerini söyledi. Gök:

”MKYK üyeliği açısından baktığımızda beş arkadaşımızla beraber gerçekten genel merkez bazında temsil hususunda çok ciddi bir güce ulaştığını ifade etmek istiyorum. Beş kardeşimizin dışında merkezimizde yer alan başka Elazığlı kardeşlerimiz de var. Onlarla beraber bundan sonraki süreçte başta 2023 seçimleri olmak üzere 2024 seçimlerinde de Yeniden Refah Partisi bayrağını bu ülkenin de, bu ilin de, bu ilçelerin de bu beldelerimizin de burçlarına hep beraber dikeceğiz. Bunun için hazırlıklarımız tamam. Bunun için planlarımız, programlarımız tamam. Biraz önce kıymetli başkanım dört projeden bahsetti. Elaziz ile ilgili 11 projemiz hazır durumda. 11 projeyi hazırlarken Elaziz’de cebinde parası olmadan eşinin karşısına çıkamayacak utancı yaşatmamak adına, kahvede cebinde parası olmadığı için çay içemeyecek delikanlının utancını yaşatmamak, adına şu Gazi Caddesi’nde, Hürriyet Caddesi’nde, Bit Meydanı’nda, bu memlekette yüzü güleç insanların dolaşması adına, varlık içerisinde yokluğun yaşatıldığı bir ilde artık varlık da var.Varlığın hizmeti de var. ‘Varlığın güzelliği de insanlara yaşatılacaktır’  düşüncesiyle siyaset yapma adına inşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte bu duygularla inşallah hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bir şeyin de altını çizmek istiyorum. Bunu da samimiyetle söylüyorum. Biz yarınların hesabını yapan, gelecek nesillerin hesabını yapan siyasi mülahazalarla değil, siyasi düşüncelerle değili gelecek kaygısıyla bu memlekete hizmet edecek kadrolarıyla birlikteyiz.  Bugün bu iktidar, bize iktidarı devrettiğinde hiç merak etmeyin, her noktada hizmet edecek kadrolarımız var. Bakın burada sadece icra heyetimiz var. Görüyorsunuz her biri birbirinden kıymetli, her biri birbirinden kaliteli arkadaşlarımızla bu iktidarda biz elimizden geldiği kadarıyla bu memlekete hizmet edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com