Ana Sayfa GÜNDEM 26 Kasım 2022 495 Görüntüleme

DEVA PARTİSİNDEN OSB ESNAFINA ZİYARET

DEVA Partisi Elazığ Organize Sanayi Bölgesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, partinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Elazığ Organize Sanayi Bölgesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrin gelişimine katkı sağlayan en önemli değerlerden birisi olduğunu ifade eden Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal,” OSB esnafımızın yaşadığı problemleri ve bu problemlere yönelik çözüm önerilerini istişare ettik. Organize Sanayi Bölgesi ilimiz ekonomisi için önemli bir lokomotif göre görmektedir. Sanayicilerimize gereken desteğin ivedilikle verilmesi lazım. DEVA iktidarında Elazığ’da hizmet veren sanayicilerimiz hiçbir ayrımcılığa maruz kalmadan ilimize en iyi yatırımları yapacaklarından emin olmalılar. Bozulmuş ekonomik durumun sanayicileri de etkilediğini biliyoruz ve partimiz, büyümenin verimlilik, sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık boyutlarını bir arada ele alan bütüncül bir yaklaşımı benimsemektedir. Bu anlayış doğrultusunda, süratle “Güçlü, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı” bir büyüme stratejisini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu strateji çerçevesinde önümüzdeki dönemde ekonomi alanındaki en önemli önceliğimiz, yüksek bir büyüme performansı gerçekleştirerek insan onuruna yaraşır nitelikte ve adil bir ücret sağlayan iş ve istihdam imkanları oluşturmak suretiyle başta gençler ve kadınlarda olmak üzere işsizliği önemli ölçüde azaltabiliriz. Sanayicilerimize ve yatırımcımıza sahip çıkacağımızı belirtmek istiyoruz.Bizleri misafir eden Elazığ Organize Sanayi Bölgesi esnafımıza şahsım ve partimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com