Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Aralık 2022 424 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ BULUT: DEVLET DÜZCE’DE BAŞKA,ELAZIĞ’DA BAŞKA BİR UYGULAMA YAPMIYOR

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Düzce depreminin ardından afet bölgesi ilan edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Düzce’nin afet bölgesi ilan edilmesinin ardından gelen tepkiler üzerine açıklama yapan AK Parti MKYK Üyesi  Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ”Devlet Düzce’de başka bir uygulama Elazığ’da başka bir uygulama yapmıyor!” dedi.

Bulut açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Düzce Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi kapsamına alınmıştır. 24 Ocak Depreminden sonra Elazığ’da 24 Ocak ve 27 Aralık’ta iki kere Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi kapsama alınmıştı. Devletin kanun ve kuralları illere göre değişmez!

Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi oluru ile deprem yatırımlarına kaynak geliyor. Bu olur olmadan sahada herhangi bir çalışma yapmak mümkün değildir.

Devlet Düzce’de başka bir uygulama Elazığ’da başka bir uygulama yapmıyor!

CHP milletvekilinin Düzce’nin afet bölgesi ilan edilip Elazığ’ın edilmediği yönündeki açıklamasının hiç bir gerçekliği yoktur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com