Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Aralık 2022 443 Görüntüleme

DÜZCE’NİN KAHRAMANLARI

24 Ocak Elazığ depreminde Düzce’den Elazığ’a bir gecede geldiler. Elazığ depreminde yaraların sarılmasında önemli rol oynadılar. Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği şimdi ise kendi memleketlerinde bir depremzede olarak Düzce’nin kahramanı oldular.

Düzce’de gönüllü olarak çalışan ve şimdiye kadar bir çok ailenin yardımına koşan Düzce kahramanları özellikle özel çocuklu ailelerin dertlerine dermen olmaya çalışıyorlar. En son yaptıkları faaliyet ise yine özel çocuklu bir ailenin evinin  bahçesine çadır kurmak oldu.

Derneğin binası da Düzce depreminde zarar gördü. Ancak dernek gönüllüleri her türlü imkansızlığa rağmen depremin yaralarının sarılmasında önemli görevler üstlenmişler.

Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği başkanı Reşit Kurt, ekibin liderliğini yapıyor. Ekip çadır kurulumu, erzak dağıtımı,  battaniye ve her türlü çalışmalarda öncü rol oynuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com