Ana Sayfa Uncategorized 2 Aralık 2022 324 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ’DAN 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 3 Aralık Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında hükümetin engelli vatandaşların problemlerinin çözümü için sosyal devlet anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalar takdirle karşılanmaya devam ttiğini belirten Demirbağ şunları söyledi:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
AK Parti Hükümetlerimizin, engelli vatandaşlarımızın problemlerinin çözümü için sosyal devlet anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalar takdirle karşılanmaya devam ederken, son 20 yılda, engelli kardeşlerimizin hayata katılımı konusunda atılan devrim niteliğindeki adımlar, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Devletimizin engelli vatandaşlarımıza karşı hassasiyetlerinin en önemli göstergesidir.
Engelli kardeşlerimizin, hiçbir ayrım gözetilmeksizin Devletimizin sağladığı bütün imkanlardan faydalanabilmeleri, yepyeni başarılara imza atabilmelerini sağlamaktadır.
Bu kapsamda spordan siyasete, eğitimden, ekonomiye kadar her alanda engelli kardeşlerimizin başarıları, hepimize gurur kaynağı olmaya devam ederken, toplumumuza da örnek oluyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli kardeşlerimize karşı toplumsal farkındalığın artmasını temenni ederken, bütün vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com