Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 6 Aralık 2022 1956 Görüntüleme

ELAZIĞ’A 3 ALTIN 2 GÜMÜŞ 1 BRONZ MADALYA

Türkiye Alpaqut Turan Federasyonu tarafından Bursa ilinde düzenlenen 3. Dünya Alpagut Şampiyonasında;
21 ülkeden 750 sporcunun katıldığı Şampiyona da, Ülkemizi ve ilimizi temsil eden 9 sporcunun katıldığı şampiyona da; Filiz BİLİCİ 65 kg Altın Madalya (Caymaz ve Batur Kategorisinde) Mustafa Bilgehan SEKİN 45 kg Altın Madalya (Caymaz Kategorisinde) Mustafa Bilgehan SEKİN 45 kg Gümüş Madalya (Batur Kategorisinde) Ali DEMİRHAN 55 kg Gümüş Madalya ( Batur Kategorisinde) Kadir Emirhan İLHAN 61 kg Bronz Madalya ( Batur kategorisinde) madalyaların sahibi olmuştur.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Alpaqut Turan Savaş Sanatının icra edildiği bu müsabaka da şehrimizi temsil eden 9 sporcumuzu da tebrik ediyoruz. Türk Milletinin Ata Sporu olarak bilinen Alpaqut Turan Savaş Sanatının 3.sü düzenlendi. Müsabaka sonucunda 3 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiler ve derecelerle gururlandırdılar. Dereceye giren sporcularımız da emekleri olan Antrenörümüz Selahattin Omaç’ı ve dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz, ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com