Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 6 Aralık 2022 380 Görüntüleme

MHP İL TEŞKİLATI, ‘KOMŞUM NASILSIN’ ETKİNLİĞİ İLE ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi, 2023 Haziran’ında yapılacak seçimler dolayısıyla geçtiğimiz Şubat ayında başlattığı halkla buluşma ve toplumsal danışma toplantılarını sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı da bu kapsamda ‘Komşum Nasılsın’ ziyaretlerini yapmaya devam ediyor. Elazığlı hemşehrilerle daha yakından temas kurmak üzere “Komşum Nasılsın?” teması altında ev ziyaretleri gerçekleştiren MHP İl Teşkilatı mensupları vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet, hem de çözüm istişarelerinde bulunduklarını söylediler.

 

İl Teşkilatı ‘Komşum Nasılsın’ etkinliklerine dair Harputtimes Haber’e açıklamalarda bulundu. Yurt çapında Köym Benim, prgramı doğrultusunda taşra ve kırsal bölge ziyaretleri gerçekleştirdiklerini aktaran teşkilat ilgilileri, Aday Belli, Karar Net temalı açık hava toplantıları ile de vatandaşlarla yoğun katılımla bir araya geldiklerini söylediler.

Mİlliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ziyaretlerin seçimlere kadar aralıksız devam edeceğini açıkladı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLARAK BİZLER DE İLİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZA BÜYÜK BİR ŞEVKLE DEVAM EDİYORUZ

Genel Merkezimiz, 2023 Seçimlerine yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde şimdiye kadar yurt çapında Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, “Köyüm Benim” başlıklı taşra ve kırsal ziyaretleri, “Aday Belli Karar Net” temalı açık hava toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Teşkilatı olarak bizlerde aynı hassasiyet ile ilimizde çalışmalarımızı büyük şevk ve heyecanla gerçekleştirmeye devam ediyoruz..

KOMŞUN NASILSIN? ZİYARETLERİ İLE ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAN VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞIYORUZ

Yaptığımız ‘Komşum Nasılsın?’ ziyaretlerinde partimize ve kadrolarımıza gösterilen alaka ve teveccüh; heyecanımızı kamçılamış, çalışma azmimizi arttırmıştır.

Hemşehrilerimizle daha yakından temas kurmak üzere “Komşum Nasılsın?” teması altında ev ziyaretleri kapsamında şehrimizin dört bir yanınındaki vatandaşlarımızla kucaklaşmak suretiyle hane hane dolaşmaya devam ediyoruz..

“Komşum Nasılsın?” ziyaretlerinin sohbet gündeminde; ekonomi, iç politikaya, partimizin çalışmalarından ve politikaları, uluslararası ilişkilerden terörle mücadeleye, Cumhur İttifakının başarılarından muhalefetin ahval-i perişanına kadar bütün hususlar yer almaktadır.

Gece-gündüz demeden 2023 Haziran ayına kadar partimizi İlimizde, ülkemizde en iyi noktaya gelmesi için dur durak bilmeden çalışacağız..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com