Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Aralık 2022 316 Görüntüleme

AK Parti Elazığ Kadın Kolları, Ulukent Mahallesinde Kadınlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver Kadının Olduğu Her Yerdeyiz sloganı ile başlattıkları proje çerçevesinde Elâzığ’daki kadınlarla bir araya geliyor.

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, il teşkilatı ile birlikte “Kadının Olduğu Her Yerdeyiz’ Sloganıyla başlattığı çalışmalara devam ediyor. Proje kapsamında İl kadın teşkilatı Sahaya İnerek Ulukent Mahallesinde bir tekstil firmasında kadınlarla bir araya geldi.

Burada bulunan kadınlara kahve ikramında bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve partililer kadınlarla sohbet etti.

KOSGEB destekleri ile işletme sahibi olan Şeyda Kılınç, kadın girişimciler için bu desteklemelerin büyük bir fırsat olduğunu söyleyerek: “Öncelikle Cumhurbaşkanımıza sevgilerimizi, saygılarımızı ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz buradan. Kadınlara verdiği destek KOSGEB’ten yararlanarak biz bu yerlere geldik. Bize böyle bir fırsat verdiği için tekrardan teşekkür ederiz. Kadınlara çok güzel bir fırsat çok güzel bir deneyim. Mahalle arası açmanız; mahalle arasındaki bayanların evde oturması merkez inme gibi şansları olmayanlar için böyle burada olmaları bu şekilde çalışmamız çok güzel oluyor” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, başlattıkları proje ile Elazığ’da kadınların her zaman yanında olacaklarını belirterek: “Bugün bir kadın girişimcimizin yanındayız bugün ve bundan sonraki günlerde bir sloganla sahaya iniyoruz ‘kadının olduğu her yerdeyiz’ sloganıyla kadınlarımızın yanında çalışan kadınlarımızın ve emekçi kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz inşallah. Kadının olduğu her yerdeyiz sloganı kapsamında bugün bir girişimci kadınımızın yanındayız. Maşallah diyelim yaklaşık yirminin üzerinde bir kadınımıza istihdam sağlıyor. Bu gurur verici bir durum biz AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı olarak gurur duyduk başarılarının daim olmasının temennisinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Burcu Tüver ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döneminde kadınların her alanda ilerleme kaydettiğini söyleyerek: “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan döneminde kadınımız istihdam alanında, üretim alanında, eğitim alanında, siyaset ile sosyal alanda ciddi anlamda ilerlemeler kaydetti. Sayın Cumhurbaşkanımız genel başkanımız kadına ciddi anlamda pozitif ayrımcılık vermiş olmasından dolayı kadınlarımız şuan işveren olabiliyor iş sahalarında eğitim alanlarında sosyal sahalarda çok güçlü şekilde bizde buradayız diyebiliyorlar” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com