Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM 8 Aralık 2022 1677 Görüntüleme

KARAKOÇAN TEKSTİL ATÖLYESİ 400 KİŞİYE İSTİHDAM YARATACAK

Karakoçan Belediyesi tekstil atölyesinde çalışmalar son hızla ilerliyor.
Elazığ Karakoçan Belediyesi’nin projelerinden biri olan ve tamamlandığında bölgedeki en büyük işletmelerden biri olacak olan Karakoçan Tekstil Atölyesi yapım çalışmalarında sona gelindi.
Mevcut durumda % 90’ı tamamlanmış olan,130 kişilik bir istihdam ile faaliyet gösteren atölye, tam kapasite ile faaliyete geçtiğinde bölgedeki en büyük tekstil atölyelerinden biri olarak 400 kişiye iş imkanı sağlayacak.

TAMAMLANDIĞINDA 400 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba çalışmalarıyla ilgili olarak Harputtimes Haber’e açıklamalarda bulundu. İlçe belediyesi olarak çalışmalara durmaksızın devam ettiklerini aktaran Akbaba, atölyenin tam kapasite faaliyete geçmesi ile 400 kişiye iş imkanı sunacağını söyledi.
Başkan Akbaba yaptığı açıklamada ” İlçemiz tarihinde ilk defa belediye eliyle yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayacak Tekstil Atölyemizin yapımında sona yaklaşmış bulunmaktayız. Yakın zamanda açılışını gerçekleştirip faaliyete alacağımız Atölyemizin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum ” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ BÖLGE HALKININ KALKINMASI
Atölyede bir çok ünlü ve uluslararası markanın üretiminin gerçekleştirildiğini ve şimdiden bir çok sipariş alındığını da sözlerine ekleyen Belediye Başkanıı Ayhan Akbaba:” Ekonomik kalkınmada üretimin önemini hepimiz biliyoruz. Elazığ Karakoçan İlçemiz de hayata geçirilen tekstil atölyesi projesi ile bölgenin en büyük işletmelerinden birisi olacak. 2022 Nisan ayında temeli atılan ve büyük bir hızla tamamlanma aşamasına getirdiğimiz atölyemiz % 90 oranında tamamlandı. Firmamız çalışma kapasitesiyle bir çok büyük firma için tekstil üretim merkezi olarak cazip gelmektedir. Belediye olarak önceliğimiz bölge halkımızın kalkınmasına fayda sağlayacak faaliyetlerde bulunmaktır. ” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com