Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Aralık 2022 447 Görüntüleme

Harput Der’in Kürsübaşı Programına Ahıska Türkleri Konuk Oldu

Harput Der ‘in bu hafta düzenlediği Kürsübaşı Programının  bu haftaki konukları Ahıska Türkleri ve Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özcan Tatar oldu.

Harput-Der Başkanı Kazım Atıcı, “Kürsübaşı Sohbetleri” programıyla Ahıska Türkleri ile buluşmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Başkan Atıcı, “Bugün çok mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz.  Ahıska Türkleri ile Ahıska kardeşlerimiz ile bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu kardeşlerimiz 1944’ten beri yıllarca sürgünleri işkenceleri, yerlerinden yurtlarından edilmelerinin hüznünü yaşayan kardeşlerimiz. Biz bugün bu değerli insanlarla bir araya gelerek onların yaşadıkları olayları kendi anlatımlarıyla dinleyeceğiz. Kültürümüz, özümüz olanlarla bir arada olmanın mutluluğunu sizlerle beraber paylaşıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com