Ana Sayfa GÜNDEM 15 Aralık 2022 703 Görüntüleme

KANGAL: TÜRKİYE’NİN DEVA’SI OLMA YOLUNDA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHALARDAYIZ

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Teşkilatı gece gündüz demeden saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamında İl Başkanı Kangal , yönetim kurulu üyeleri ile birlikte akşam saatlerinde Malatya Caddesinde saha çalışmalarını sürdürdü. Demokrasi ve Atılım Partisi eylem planlarının yer aldığı broşürleri dağıtarak, seçim sonrası için hazırladıkları çözümleri anlatıp, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlediler.

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak tüm kademeleri ile saha çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden İl Başkanlı Av. Mehmet Kangal, ” Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte şehrimizin her köşesinde sürekli sahadayız. Bu akşam da, Malatya Caddesi bölgesindeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledik. Elazığ teşkilatımız olarak tüm kademelerimizle birlikte durmadan vatandaşlarımızla iç içe çalışmalar yapıyor ve şehrin farklı bölgelerinde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın sevgisi ve ilgisi ile karşılaşmamız bizlerin azmini arttırıp, değişimin gerekliliğini hatırlatıyor. Türkiye’nin DEVA’sı olma yolunda gece gündüz demeden sahadayız ve ülkemizi hakettiği konuma getireceğimiz inancıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”diye belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com