Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 15 Aralık 2022 569 Görüntüleme

ZİVER HOLDİNG’DEN ELAZIĞ SPOR TARAFTARLARINA ANLAMLI JEST…

Pazar günü Elazığspor-Karşıyakaspor arasında oynanacak olan müsabaka için Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci Elazığspor Abluka Narkoz taraftarlar grubuna araç desteğinde bulundu.

 

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Elazığspor’un pazar günü deplasmanda Karşıyaka ile oynayacağı müsabakaya seyirci desteği sağlamak adına Ziver Holding Yön. Kur. Başkanı Veysel Demirci tarafından İstanbul’da bulunan Elazığspor Abluka Narkoz taraftarlar grubuna araç tahsisinde bulunuldu.

Elazığspor’a ve taraftarlarına destek olmak için Veysel Demirci’nin u anlamlı desteğine Elazığspor Abluk Narkoz Grubu sasyal medya hesaplarından memnuniyetlerini dile getiren paylaşımlar yaparak Demirci’ye teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com