Ana Sayfa Uncategorized 18 Aralık 2022 369 Görüntüleme

YURTBAŞI BELDESİNDE SAHA HAZIR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen Yatırım Programı kapsamında İl Özel İdaresince ihalesi gerçekleştirilen Yurtbaşı Beldesinde yapımına başlanan nizami sentetik saha da sona gelindi.

Yatırım programı kapsamında il merkezi ilçeler ve beldeler yapımına başlanan sahalar da Yurtbaşı Beldesinde sentetik zeminli saha da sona gelindi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda; “Bakanlığımızın katkılarıyla çalışmalarını başlattığımız sahalar da Şehrimizin spor dinamizmi göz önünde alındığında, Şehrimizde amatör sporun gelişmesini ve yetişmesini sağlamak için yapılan yatırımlar bu konu da çok önemli. Tüm ilçelerde kapalı spor salonu, beldeler de Saha ve Açık Sahalar bu hususta da önemli. Yurtbaşı Beldemizde de Sahanın inşaatına sona geldik, inşallah burada bir çok yetenek keşfedilecek ilimiz sporuna katkı saplayacaklar.

Spor Şehri Elazığ sloganıyla, İl Merkezi, İlçeler ve Beldelerimiz de spora ve sporcuya hizmet etmesi adına yeniden inşa, bakım onarım ve yenileme işlemleri ile modern donanımlı ve kullanışlı olarak inşa çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yeniden inşa ettiğimiz saha da Yurtbaşı Beldemize ve sporuna hayırlı olmasını diliyoruz. Çalışmaların ilimiz sporuna hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

2 LİRAYA ÇÜRÜK SOĞAN

2 LİRAYA ÇÜRÜK SOĞAN

Tema Tasarım | Osgaka.com