Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Aralık 2022 827 Görüntüleme

KADAYIFÇI MURAT USTA’YA 3 ÖDÜL

İyilik Yap, Kalplere Dokun ekibi tarafından Elazığ’da bir marka olan Kadayıfçı Murat Usta’ya ödül…
İyilik Yap Kalplere Dokun ekibi tarafından, yardım kampanyalarında gönüllü olarak maddi ve manevi yardımlarda bulunan Kadayıfçı Murat Usta’ya teşekkür ödülü verildi.
Elazığ’ın ve bölgenin marka firmalarından birisi olan ve alanında kaliteli ürünlere imza atan Kadayıfçı Murat Usta’ya spor klüplerinden gelen ödül de firma yetkililerini gururlandrmaya devam ediyor.


2022 yılı marka değerleri kapsamında verilen Elazığ’ın Marka Değeri ödülüne layık görülen Kadayıfçı Murat Usta ardı ardına aldığı ödüllerle sadece bölgesel değil ulusal olarak da büyük bir marka olduğunu ıspatladı.
Kadayıfçı Murat Usta İşletmecisi Umut Altunbay: İyilik Yap Kalplere Dokun ailesi olarak aynı platformda yol yürüyoruz. Kadayıfçı Murat Usta olarak kalplere dokunduysak ne utlu bize. Bu güzel teşekkür belgesi bizi gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ederiz. dedi.


Bölgenin ve ülkenin kaliteli bir öarka değeri olarak sadece ticari değil sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını açıklayan Altunbay Elazığ’ın marka Değeri olarak aldıkları ödül için de şunları söyledi:” Bizim başarımız kuşkusuz ki ilimizin başarısı. Kaliteden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Ne mutlu bize ki Elazığ Halkı da bizi tercih ederek, bize güvenerek ödüllerinin en büyüğünü vermiş oldu. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorumç” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com