Ana Sayfa FLAŞ HABER, GÜNDEM 25 Aralık 2022 709 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA GÜZELLİK MERKEZİ DEHŞET SAÇTI “MÜŞTERİNİN 2 BACAĞINI KOMPLE YAKTI”

Kadın erkek herkesin hayali olan güzellik algısı milyonlarca insanın güzellik merkezlerine akın etmesine neden oluyor. Her geçen gün güzellik merkezlerine olan talep artarken güzellik merkezleri en büyük ticaret kapılarından biri olarak talep görmeye devam ediyor.

Günümüzde nerdeyse her gün bir güzellik merkezinin açılış haberini almak mümkünken kontrolsüz şekilde çoğalan güzellik merkezlerinin eğitimsiz ve sertifikasız çalıştırdığı elemanlar adeta dehşet saçıyorlar.

Güzellik merkezlerinin mağdur ettiği insan sayısı gün geçtikçe artarken Elazığ’da birgünde 3 güzellik merkezi mağduru karakolun yolunu tuttu.

Gittiği güzellik merkezinde deneyimsiz eleman tarafından iki bacağı tamamen yanan Zeliha A. Yetkililere seslenerek denetimin arttırılmasını ve insan canının bu kadar hafife alınmaması gerektiğini vurguladı.

Harputtimes Haber sitesine özel açıklamalarda bulunan güzellik salonu mağduru Zeliha A. yaptığı açıklamada;

“Bir güzellik salonuna gittim lazere 2-3 seans sonra gittiğimde yeni bir eleman almıştılar o eleman beni baştan aşağıya kadar yaktı. Olay sonrası hastaneye gittim hastaneden sonra beni karakola yönlendirdiler. Orda karakolda şikayetçi oldum dediler git paranı al paramıda vermediler vücudumun hepsi komple yanmış durumda.  Bana ilaç verdiler ilaçta olmuyor. Bunlara denetim yapılmasını istiyorum.

Bir cihaz getiriyorlar başlık getiriyorlar o başlığı satıyorlar başlık bittiği zaman o cihazları kaldırıyorlar ikinci defa getiriyorlar yok by değil diyip geçiştirerek krem getirip krem satıyorlar sonra bu kremde olmadı diyip başka bir krem satıyorlar.

Denetim yapılması lazım yani bu milleti neden yakıyorlar canımız çok acıyor ben karakola gittiğim zaman 3-4 kişi daha gelmişti benimle aynı şikayette olan. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com