Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Aralık 2022 397 Görüntüleme

TAEKWONDO KUŞAK SINAVI HEYECANI

Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2022 yılı Siyah Kuşak 1. 2. 3. Dan sınavlarına 13 ilden 155 sporcu katıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Merkezinde gerçekleştirilen sınavda 155 sporcu siyah kuşak dan sınavlarını geçmek için ter döktü.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Sporda büyük başarılara imza atıyoruz, Şehrimizin adı gerek il içi gerek il dışı müsabakalar da derecelerle anılıyor, tabi yeni sporcuların yetişmesi de kuşaklarını almaları da müsabaka kadar önemli.
Her bir sporcunun yetişmesin de antrenör, kulüp ve ailelerin birlikteliği sporcumuzun gelişmesinde başarısında ciddi önem arz ediyor, bu vesileyle de tüm gençlerimizi spora davet ediyoruz. 13 ilden 155 sporcunun yer aldığı Dan Sınavların da ter döken emeklerinin karşılığını bekleyen tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz, ifadelerine yer verildi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com