Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 28 Aralık 2022 313 Görüntüleme

DOĞRU PARTİ GENEL BAŞKANI RIFAT SERDAROĞLU CEZAEVİNE GİRECEK.

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, 2018 yılında kaleme aldığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili bir yazısı gerekçe gösterilerek çaptırıldığı 2 ay 17 gün hapis cezası uyarınca yarın cezaevine girecek.

Serdaroğlu, 26.09.2018 tarihli yazısında ‘’Bilal Erdoğan’ın ‘’ doktora vermek için gittiği İtalya’dan, hakkında ‘’Kara Para’’ aklamaktan soruşturma açılınca bir bavul para ve Gürcistan pasaportu kullanarak kaçmasını yazmıştı.
İstanbul’da açılan soruşturma, davaya dönüştürülmüş ve tebligat yasası çiğnenerek, Serdaroğlu’nun savunma yapması engellenmiş ve gıyabında mahkum edilmiştir.
Perşembe günü İnfaz Savcılığı’na başvuran Serdaroğlu, Aliağa/İzmir 4 no’lu Kapalı Cezaevine konulmuştur.
Serdaroğlu, şunları söyledi;
Bu olaylar bizi korkutmaz! Laik Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları ile her şartta mücadeleye devam edeceğiz. Bize bu zulmü yaşatan siyasetçi- bürokrat kim varsa, hesabını mutlaka bağımsız Türk yargısı önünde verecektir.
Geçmişte sorduğumuz gibi korkması gerekenler, Bahçeli’nin dediği ‘’HAZİNE SOYGUNLARI’’ VE ‘’KANDİL UŞAKLARIDIR.’’
Laik Cumhuriyeti, Atatürk İlke ve Devrimlerini asla sahipsiz bırakmayacağız.
Değerlerimize uzanan bu yobaz elleri kıracağız…

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com