Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 3 Ocak 2023 578 Görüntüleme

MASSAD KURUCU BAŞKANI FETHİ AHMET GEL: BÖLGEMİZİN EKONOMİK VE SOSYAL KALKINMASI İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR

Elazığ Maden, Alacakaya, Sivrice ve Arıcak bölgesi vatandaşları ve kanaat önderleri ve milletvekili aday adayları ile bir araya geldiler.
Ak Parti Milletvekili Adayı ve iş İnsanı Mehmet Karacadağ’ın sponsorluğunda gerçekleşen organizasyona bölge halkı ve kanaat önderlerinin yanı sıra MASSAD Kurucu Başkanı, Ekonomist ve Milletvekili Aday Adayı Fethi Ahmet Gel ve CHP Milletvekili aday adayı Av. Özen Sağlam da katıldı.
Bölgenin sorun ve çözümlerine ilişkin gerçekleştirilen toplantıda bölgeden çıkacak bütün aday adaylarını destekleme kararı alındığı bildirildi.

MASSAD KURUCU BAŞKANI FETHİ AHMET GEL: BÖLGENİN TEMSİLİYET SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Toplantı sonrası açıklamada bulunan MASSAD Kurucu Genel Başkanı Fethi Ahmet Gel şunları söyledi;
Elazığ’ın stratejik açıdan en önemli ilçeleri olan Maden, Alacakaya ve Sivrice ilçemizden vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ne yazık ki bu bölge 60 yıldır hak ettiği gibi temsil edilemedi. Önümüzdeki dönemde bölgemizin temsiliyet sorununu çözeceğiz. Sorunların çözümü noktasında halkımızla istişare halinde ve bölgeyi bilen biri olarak ekonomik ve sosyal kalkınması için çalışmalar yürüteceğiz.
Elazığ’ın en güçlü seçim bölgelerinden biri olan Sivrice, Alacakaya ve Maden İlçeleri seçimde belirleyici rol oynayacaktır.
Gerçekleştirdiğimiz toplantıda MASSAD Kurucu Başkanı ve milletvekili aday adayı olarak yer aldık. Bu güne kadar kalkınması adına ciddi adımlar atılmamış olan, siyaseten hak ettiği temsiliyet gücü verilmemiş olan bölgemizi kalkındırmak için yaptığımız çalışmalar zaten biliniyor. Biz bundan sonrası için de aynı azim ve istikrarla çalışmalarımızı hem siyasi, hem de sosyal alanda sürdüreceğiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com