Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 10 Ocak 2023 194 Görüntüleme

YARI FİNAL HENTBOL MÜSABAKALARI BAŞLADI

Türkiye Hentbol Federasyonu Elazığ Hentbol İl Temsilciliğimizin 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları 15 Temmuz Şehitler Spor Salonu’nda10 Ocak’ta başlarken, müsabakaların  13 Ocak tarihinde son bulacağı bildirildi.
Konuyla ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “
Hentbol il temsilciliğimizin faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakaları başladı.Yıldız Kızlar Yarı Final müsabakalarında ter dökecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bilindiği üzere Elazığ’ı spor da marka şehir haline getirmek adına gerek yatırımlarla gerekse müsabakalarla Spor Şehri Elazığ sloganıyla faaliyetlerimizi yapmaya ve sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Basketbolda güzel bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini ilerleyen yıllarda alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile bir kez daha müsabakalara katılan tüm takımlarımıza ve teknik ekibe başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com