Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET, Uncategorized 11 Ocak 2023 510 Görüntüleme

GÜRGÖZELER: ”KONGRE HEYECANIMIZ, 300’Ü AŞKIN YENİ ÜYE KAYDIMIZLA DAHA DA ARTTI”

Pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Elazığ 3. Olağan İl Kongresi sonrasında güven tazeleyen il başkanı Servet Gürgözeler, kongre sürecini ve kongre sonrası yapacakları çalışmalar hakkında bir değerlendirmede bulundu.

HARPUTTIMES Haber’e konuşan Başkan Gürgözeler; ” Yoğun ve en nihayetinde başarılı bir kongre süreci geçirdik. Kongremizde partimize yeni üye kaydı yaptıran vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Teveccüh göstererek kongre sürecinde yanımızda olan, bizleri destekleyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, kongre sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Göreve geldiği ilk günden bu yana bütüncül bir yaklaşım ve ekip çalışmasını gözeterek faaliyetler yürüttüğünü belirten Gürgözeler kongre sonrası yapacakları çalışma ve hedeflerine dair değerlendirmelerde bulundu.

KONGRE HEYECANIMIZ, 300’Ü AŞKIN YENİ ÜYE KAYDIMIZLA DAHA DA ARTTI

Pazar günü yapılan kongremiz çok yoğun ve başarılı bir şekilde geçti. Dışardan partimize teveccüh gösterip, kaydolan rozetlerini taktığımız  vatandaşlarımız vardı. Toplumun her kesiminden bir çok vatandaşımız vardı. Bir de güzel bir sürpriz vardı. Elazığlı İş Adamı, sanatçı Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk de vardı. Kongremizde Faik Bey’e de rozeti takıldı. Çok dolu dolu, heyecanlı bir kongre sürecini geçirdik. 300’ün üzerinde katılım vardı. Elbette zaman kısıtlaması olduğu için hepsinin rozetini takamadık. Ve kongre yoğunluğuna rağmen gördük ki hedeflerimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Gün be gün büyüyen bir aileyiz.

Kongre öncesinde yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı yaptık. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, köy köy, mahalle mahalle, her kesimden, her vatandaşımızla bir araya gelip hem onları dinledik, sıkıntılarının çözümü noktasında önerilerimizi sunduk. Hem de kendimizi anlattık. Elbette bundan sonraki süreçte daha yenilikçi ve enerjik bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kongre sürecinde ister istemez çalışmalarımızı yavaşlattık. Ancak asla durdurmadık. Çünkü önümüzde büyük ve çok önemli bir seçim süreci var. Bu bilinçle şimdi önümüze bakacağız. Her gün büyüyen partimizi inşallah Türkiye’nin en büyük ve güçlü partisi haline getireceğiz.”

HEDEFİMİZ, EN AZ İKİ MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK

Seçim hazırlıklarını devam ettireceğiz. Elazığ’da en büyük hedefimiz en az iki milletvekili çıkarmak. Tabi Elazığ sürprizlerle dolu. Biz 1. parti olacağız. Esnaf, mahalle, sokak ve köy gezilerimizi yeni oluşturacağımız çalışma grupları ile devam ettireceğiz.

Bizler emek veriyoruz. Allah çalışana verir. Bunun şuurunda olduğumuz için çalışma ve gayretleri ile, samimiyetimizle vatandaşlarımızda bir teveccüh görüyoruz. Bundan sonra da bu teveccühün artacağına inanıyoruz.

İYİ PARTİ SADECE SORUNLARI DİLE GETİRMİYOR, ÇÖZÜM NOKTASI OLDUĞUNU DA GÖSTERİYOR

İl Başkanı olarak benim işim Elazığ. Elazığlıyım, ne yazık ki ülkemizde olduğu gibi Elazığ’da da vatandaşlarımız, büyük bir ekonomik sıkıntı ile boğuşuyorlar. Esnaf ayakta durma çabasında, vatandaş evini geçindirme çabasında. İYİ Parti olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları çözecek çok kalifiye kadrolara sahibiz. Sorunu sadece dile getirmiyoruz. Sorunun çözümü noktasında da çok önemli çalışmalarımız var. Ümit ediyorum ki önümüzdeki seçim sürecini büyük bir başarıyla atlatacağız ve ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık günlerden aydınlığa çıkaracağız.

İYİ Parti olarak millet bizden ekonomik krize çare bulmamızı bekliyor. Bunu çözeceğiz. Çünkü biliyoruz ki ülkemiz bu gün bu durumda ise iyi yönetilmediği içindir. Büyük ve güçlü bir ülkemiz var. Ekonomiden adalete, eğitimden sağlığa her alanda büyük bir kaosun yaşandığı bu duruma çözüm üretecek tek parti İYİ Parti’dir. ”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com