Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SPOR 13 Ocak 2023 2304 Görüntüleme

KÜÇÜKLERİN FİLE MÜCADELESİ SONA ERDİ

Okul sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler Kız-Erkek Voleybol Müsabakaları 9 Ocak itibari ile çok amaçlı spor merkezi voleybol salonunda başlayarak 13 Ocak itibari ile sona erdi. Yoğun bir katılımın olduğu Küçükler Kız-Erkek Voleybol Müsabakaları 11 takım 110 sporcunun katılımı ile son buldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarına kavuşarak grup müsabakalarına katılmaya hak kazandılar. Dereceye giren takım ve antrenörlerimizi tebrik eder grup müsabakalarında başarılar dileriz.
Dereceye giren takımlar;
Küçükler Erkek Voleybol Takımları

1.Kovancılar Atatürk Ortaokulu
2.Şehit Coşkun Özcan Ortaokulu
3.Baltaşı Ortaokulu

Küçükler Kız Voleybol Takımları

1.Cengiz Topel Ortaokulu
2.Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu
3.Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu
4. Çatal Çeşme Ortaokulu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ Okul sporları faaliyet takviminde yer alan Küçükler Kız-Erkek Voleybol Müsabakaları kapsamında Voleybol müsabakaları sone ermiştir. Müsabakalarda derece alan sporcu ve antrenörlerimizi tebrik eder grup müsabakalarında başarılar dileriz’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com